Елена Гунчева:Възраждане успя, защото българите искат най-накрая българска партия в българското Народно събрание.

АГЕНТ “МАЙСТОРА” СЕ ОБЯСНЯВА

Наглостта на някои хора няма измерения в историята. Агент Майстора, както е известен сред обществото шефа на Стратегическия съвет при Президента Радев /то какво ли му е стратегическото, след абсолютно неслушаемата и нечитаема програма, прочетена в бяла шатра, друго не сме видели/заяви, че “ВЪЗРАЖДАНЕ трябва да е благодарна на Президента Радев, който въвел зелените сертификати и им даде тласък, въпреки риска от отлива на гласове за него”.

Благодарско, Майсторе! Да стъпчеш гражданските права на цял един народ, за да дадеш тласък на Възраждане, и в най-смелите си фантазии не сме предполагали. Всеки момент тръпна в очакване да се появи разследване, което да установи, че субсидията сме я изхарчили, като сме платили на Радев да въведе противоконституционните мерки и да дискриминира хората, за да можем да влезем във властта. Ти да видиш!

Някои хора се самозабравиха. Възраждане успя, защото българите искат най-накрая българска партия в българското Народно събрание, а не чужди проекти. Искат Възраждане, защото ние, за разлика от Радев, не ходим на килимчето на Козяк да козируваме.

Кадровият проблем на Президента Радев е огромен. Не стават хората, с които се е заобиколил и това е видно отдалеч. А, както е казал Сталин, кадрите решават всичко. Те могат да те издигнат, могат и да те свалят. В случая – и за смях могат да те направят.

Сега разбрахте ли, българи, защо оставате без работа, а децата ви без образование? Защото Радев искал да даде тласък на Възраждане, а ние да сме му благодарни. Нещо не се чувствам благодарна. А още по-силно разочарована. Уважавам дори враговете си, когато се държат достойно. В случая нямам дори и останало уважение….

Впрочем, Майсторе, да поиграем малко хазарт. Залагам на нови избори скоро. И на това, че и най-голямото ибрикчийство към Козяк няма да ви спаси!

Елена Гунчева

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*