Елена Гунчева:ТА КОГА НАПАДАМЕ КРИМ?!?

ТА КОГА НАПАДАМЕ КРИМ?!?

С особено чувство на гордост и смайване от безумната и общо взето безсмислена смелост на Министър Панайотов, тръпна в очакване кога ще нападнем Крим. България, горда собственичка на четири гумени лодки, подарък от великия голям сахиб Чичо Сам, иска да поеме военноморското командване на НАТО в Черно море! Бравос! Ура! Да живей!!! На нощ /или на нож, все тая!/!!!!

Министър Панайотов го признах. Здравият разум отдавна е напуснал територията на личността му. Но е смел като тревопасно на три ракии! След като преди няколко месеца заяви, че Крим е анексиран от Русия и трябва да бъде върнат на шоумена Зеленски, изпълняващ и ролята на, по волята американския президент, на Украйна, днес е решил и да поеме военноморското командване на НАТО в Черно море. Тръпна в очакване за обществена поръчка на голяма стойност за памперси за възрастни. Както и спасителни пояси.

След като Президентът Радев заяви, че Крим в момента е руски, но по същество и де юре бил украински, неговият Министър на отбраната продължава тезата с намесата на НАТО в Черно море. Аз имам някакъв спомен за един американски разрушител “Доналд Кук”, на който тоалетните рЕзко не достигнаха при достигане на руските брегове, но пък нищо не пречи да опита НАТО. То, когато ни акъл, ни образование могат да те спрат, ние ли ще им кажем. Единствената ми молба е следващият Министър на отбраната да не употребява /спиртни и други вещества/, да има повече от две мозъчни клетки и да не се бута /тоест нас да не ни бута/ между шамарите.

Всъщност направо очаквам боядисаният в тъмнорозово нов военен кораб на САЩ, носещ името на ЛГБТ-активист, гордо да отиде да освободи Крим!!! Със сигурност ще бъде отбелязано в историята! Макар и с червена точка и надпис 18 плюс!

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *