Мъж заплаши служители в пицария с автомат Калашников, забавили поръчката му

Мъж от американския щат Тенеси е арестуван, след като през миналата седмица заплашил служители на заведение от веригата пицарии Little Caesars с автомат Калашников (AK-47), тъй като, според него, го накарали да чака прекалено дълго, информира The Charlotte Observer.

63-годишният Чарлз Дъглас Доти-младши се ядосал, когато служител на заведението го уведомил, че неговата пица с пеперони ще е готова след 10 минути. Доти настоял да получи безплатно хлебни пръчици, но не става ясно дали молбата му е удовлетворена. В крайна сметка, мъжът излязъл навън, за да изчака, но малко след това се върнал с автомат Калашников в ръце.

Доти насочил оръжието към служителите и им наредил веднага да му дадат поръчаната пица.

Мъжът попречил на един от служителите да напусне заведението. Същият този служител впоследствие се обадил на спешния телефон 911. Докато Доти негодувал, друг клиент в заведението, който вече бил получил своята поръчка, се опитал да я даде на разгневения мъж.

Когато полицията пристигнала, Доти вече бил напуснал заведението. Той е арестуван впоследствие, а срещу него са повдигнати четири обвинения за нападение и едно за отвличане.

източник:profit.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *