Таня Боева се оръси 50 бона за корекции

Таня Боева “възкръсна” след 4 години изгнание. Фолкпевицата се покри след внезапния развод с дългогодишната си половинка и баща на сина ѝ Мишо Бургуджиев. Фолкзвездата никога не е била в „А” група на чалгата, но има доста парчета, които станаха хитове през годините.

Изпълнителката призна, че е имала основателна причина за отсъствието си – тя е била подложена физически и психически тормоз, срещу нея е била организирана група от криминално проявени, заплашвали са близките ѝ, чупили са дома ѝ, а единствената цел – да бъде срината и да остане без кариера и подкрепа. Така твърди Боева, чиито проблеми всъщност дойдоха след края на връзката й с Бургуджиев.

Бившият свекър на Таня – Тодор Бургуджиев, стои зад заплахите и тормоза над нея, намекна певицата.

Той е в съвета на директорите на една от най-големите финансови корпорации.Таня Боева е използвала времето, което беше далеч от медиите, за да си направи редица пластични операции. 48-годишната фолк изпълнителка бе сред първите знаменитости, които си направиха ринопластика. Тя си отряза носа още през 2005 г. Операцията ѝ определено не беше прищявка, а имаше нужда от нея. След корекцията Таня не загуби своята идентичност и изглеждаше доста прилично, докато не взе решение да промени тотално визията си, писа Уикенд.

Преди няколко години Боева решила, че има нужда от повторна ринопластика, силиконов бюст, нови устни, ботокс, филъри и скули. Тя е инвестирала поне 50 000 лева в актуалната си визия. В момента изпълнителката на „Лошо момче” е дотолкова променена, че дори на нейни почитатели им е трудно да я разпознаят на снимки.

Таня Боева няма нищо общо с предишната си визия и почти не прилича на себе си. Според запознати, певицата има заможен мъж до себе си, който е финансирал преобразяването на любимата си.

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *