Елена Гунчева:ПОРЕДНА ГРУБА НАМЕСА НА САЩ

The flag of the United States of

ПОРЕДНА ГРУБА НАМЕСА НА САЩ

Конгресът на САЩ явно се е справил с вътрешните и външните проблеми на държавата си. Индианците са си в резерватите, американската армия – разпръсната по цялата планета да защитава териториалната цялост на САЩ, Президентът им – на колоноскопия, а полицаите им демократично задушават граждани по улиците на американските градове.

След този уникален и потресаващ ефект на вътрешната и външна политика, Конгресът на САЩ реши да ни реши и нашите проблеми, като ни даде ултиматум: ДО СЕДМИЦИ ДА СИ РЕШИМ СПОРА СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!

Не мога да се сдържа да не подчертая, че България я е имало, когато Колумб дори не е бил заплануван, а Америка не е била открита. Спорът кои са българските територии и къде живеят българи, много моля да не се коментира от държави на възраст, по-млада от раклата на баба ми. Просто няма да го разберат!

Наглостта на САЩ няма паралел в историята. Нашият спор с Македония е по отношение на историята ни и наложеният над българите там сръбски македонизъм. Спорът ни е, така да се каже, семейна работа. И е крайно неприемливо външни хора и държави да се бутат да го решават. Още повече, нагло да дават ултиматуми на държави в другата част на планетата.

Време е Нейно Превъзходителство Мустафа да разбере, че не се намира в Афганистан или завладеният от американските войски Ирак! Време е САЩ до разберат, че не всички българи са техни лакеи и ние ще отстояваме националната си независимост и историята си срещу всеки, който ги оспори или посегне на тях.

А поставеният срок е безпрецедентна наглост, за която политиците трябва да вземем отношение. Недопустимо е подобна груба намеса в българската външна политика.

И какво ще направите, като не го решим? Ще си изнесете американските бази оттук ли?!!?

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *