Елена Гунчева:И ЗАКАЧИ КРИМ НА ВЪДИЦАТА…..

И ЗАКАЧИ КРИМ НА ВЪДИЦАТА…..

Както и очаквах, Президентът Радев се извъртя в позицията си за Крим. Наивните си мислеха, че той наистина е русофил и смята и казва, че Крим е руски. Днес изведнъж, след намесата на американското посолство се оказа, че Президеннтът ВИНАГИ е казвал, че Русия е АНЕКСИРАЛА Крим и от юридическа страна той е на Украйна!

Е, драги русофили, доволни ли сте? Наивността се плаща много скъпо. Веднъж предател – винаги предател. Натовският възпитаник Радев никога не би тръгнал срещу САЩ. Никога! Срещу интересите на България – може би, но на САЩ – никога. Защото сега там разпределят порциите в нашата държава.

Дебатът беше за наивници. Които отново бяха заблудени. Поредното превъртане на лоста. Безспорно, висш пилотаж в националното предателство. За мен изненада няма.

И май е време вместо да се занимаваме чий е Крим де юре и де факто, да вземем да си решим проблема с Македония. Опс, забравих, САЩ също имат интереси там, така че не можем да лавираме. Майната им на нашите интереси, нали от Козяк вече наредиха какво да правим?!?

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *