Елена Гунчева:ЧЕ ЗА КАКВО СА ИМ УЧИЛИЩА НА СОРОСОИДИТЕ?

ЧЕ ЗА КАКВО СА ИМ УЧИЛИЩА НА СОРОСОИДИТЕ?

Министър Денков, който по твърдения на Кирил Петков ще продължи да е част от промяна/подмяна, решил, че парите за ремонти на училища трябва да отидат за тестове на децата. Всъщност, май сградите на училищата не им трябват – това го виждаме от три десетилетия.

В България са закрити около 1370 училища за три десетилетия, ако не и повече. Сметнете колко деца са били лишени от възможността да учат в родното си място или близо до дома си. Нагледах се на тъжните гледки на съборени и рушащи се училища по селата и малките градове. Изоставени, тъжни…там, където е имало детски глъч и усмивки. Война да беше минала, нямаше да е такава грозна гледка.

България е единствената държава, в която се дават пари на община, която си закрие училище. Това не Ви ли говори нещо?!? Откакто соросоидите стъпиха на българска земя, основната им цел е унищожаване на образованието ни и родолюбието. Защото необразования народ и деца, обучавани на толерантност към всичко, което е вредно за народа и държавата, лесно се управляват и контролират.

Почти няма нови български училища. Много от старите са продадени. Ремонтите донякъде поддържат състоянието на сградите. Но деца в училищата почти няма. Каква е логиката, след като от 47 000 теста, намериха около пет положителни проби за ковид? Каква е логиката, когато тези деца се срещат на улицата и навсякъде другаде? Или просто трябва да се усвоят едни пари, а на образованието да се удари фаталния удар?!?

Време е да се сложи край на това безобразие и безумие! Заради децата ни!

Време е за Възраждане!

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *