Елена Гунчева:МАСКИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ПАДНАХА И СЕ ПОКАЗА ЛИЦЕТО НА ТЕРОРА

МАСКИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ПАДНАХА И СЕ ПОКАЗА ЛИЦЕТО НА ТЕРОРА

Вчера ключова новина бяха протестите в Ротердам. Всеки, гледал ги на живо в социалните мрежи, започва да си задава въпроси. За стойността на живота, за свободата и за демокрацията. Преди няколко години само бяхме свидетели на протестите на жълтите жилетки във Франция, когато полицията брутално преби и осакати стотици французи, искащи по-добър живот. Вчера полицията в Ротердам също пребиваше и стреляше по гражданите. Които просто искаха да не ги включват в медицински експерименти.

Илюзията за демокрация в страните от ЕС отдавна приключи. Отдавна народите нямат думата. Ако някога са имали илюзията за демокрация. Всъщност за мен демокрацията беше оръжие на Запада срещу Източния блок. Да покажат те колко са свободни и как при тях има демокрация. В момента, в който Желязната завеса падна, падна и завесата на илюзиите за свобода и демокрация.

В момента мнозинството от хора не харесват мерките и се съпротивляват срещу тях. Но елитарното малцинство ги налага по брутален и силов начин, без значение народа какво мисли. Не само вече няма свобода и демокрация, а направо има терор. Маските паднаха, дами и господа….насладете се на сцената, в която имате ролята само на жертви.

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *