Анастасия Гешева:Неваксинираните са им виновни за всичко.

От всички страни и във всички страни се говори в момента едно и също – Неваксинираните са виновни за новите вълни и за репресиите. Сега вече сме виновни и за репресиите! Извинявам се, но тези неща вече са смешни! Цяла Европа е на две дози, с голям процент три дози! Как тогава неваксинираните са причината, как? Тези мотиви вече са толкова прозрачни, че притесняват за наличието на здрав разум в управлението на всички нива. Ние знаем, че здрав разум няма, има друг, чужд разум, който причинява всичко това. Освен, че са прозрачни, много скоро тези мотиви ще станат вредни, защото колкото повече инжекции поставят, толкова повече ще лъсва лъжата, че ваксините работят и спасяват. Нито работят, нито спасяват! Но още време трябва. Аз вчера никак не се шегувах, когато казах, че много скоро заклети ваксъри ще започнат да стават антиваксъри! Защото ще им омръзне да си поставят задължително нови дози, ще се усетят, ще разберат някои от тях и ще пожелаят да се обърнат срещу ваксочудовището.

Уважаеми хора, които се ваксинирахте вече и които смятате, че ние сме виновни, уверявам ви, много скоро ще застанете на моята позиция!!!

Искам пак да покажа плоската едноизмерна вирусна празнология. Професор (сега е времето всеки професор да се изкаже по телевизорите) Иво Петров, който е кардиолог, не епидемиолог, вчера казва така – Идва 5-та вълна, трябва да се приготвим за нея. Колко пъти чухме тези думи? От март 2020 все това слушаме. Какво точно трябва да приготвяме и какво точно правим? Тук едноизмерното съзнание знае – носим маски, крием се, дезинфекцираме си ръцете и се ваксинираме. И? Какво постигнахме с това? Нищо, нови и нови вълни идват според продажната медицинска гилдия и политиците. Значи нещата не са така. Това са празни приказки, които отвръщат погледа от истинските събития. А те са, че вирусът минава през всички и че ваксините не го спират и нямат за цел да го спират. Сертификатът е начин вирусът законно и свободно да циркулира.

Това е истината.

До момента, в който успяха да стигнат до сертификата, защото нека никой не се заблуждава, това е програма, която се изпълнява по точки, локдауните вършеха тази работа да развият и ожесточат вируса, да създадат мутации и да подготвят почвата за вечни вълни. Сега, когато въведоха кодът, вече всичко е законно поставено и вирусът свободно ще циркулира като след още малко време ще се види, че ваксинацията не пази, точно обратното – вреди.

Тук имам много лични приятели, които не харесват нищо от това, което говоря сега, а и в годините назад. И не ме подкрепят. Днес искам да им кажа лично на тях – Не знам кога пак ще се видим с много от вас! Но запомнете, ще дойде време, когато ще разберете, че всичко, което съм ви казала и за което съм говорила, е било истина! Смешно и тъжно ми е да чувам – Ние четем, но не харесваме. Но четем. Благодаря ви, и това е нещо!

АНАСТАСИЯ ГЕШЕВА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *