Костадин Костадинов:Радев козирува и въведе зеления сертификат по време на изборната кампания.

Вчера Австрия взе решение от 1 февруари 2022 г. всички нейни граждани да бъдат задължително ваксинирани срещу ковид-19. Все още не е ясно как ще бъдат ваксинирани тези австрийци, които откажат да го направят, както и какво ще последва за тях, но едно е ясно – това, което се случва там, много скоро ще се случи навсякъде другаде.

Не се съмнявам, че родните марионетки ще козируват и ще се опитат да въведат това и у нас по същия начин, както Радев козирува и въведе зеления сертификат по време на изборната кампания, макар и да знаеше, че това ще му коства стотици хиляди гласове.Уважаеми сънародници, този път обаче имаме шанс. На изборите в неделя заедно успяхме да отвоюваме 13 гласа в Народното събрание в полза на здравия разум и нормалността, така че това, което мислят да прокарат в България, просто няма да стане.

Възраждане ще се противопостави твърдо и категорично. Повече от всякога е видно, че е дошло време разделно, и ние просто нямаме друг избор – трябва да се борим и да победим! И ще победим, защото имаме кауза, сърце и душа, докато нашите противници имат само инструкции от чуждите посолства.

Костадин Костадинов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *