Елена Гунчева:Много хора трябва да разберат, че тази либерастия, която наложиха с помощта на соросоидите, повече няма да я бъде.

Розовите понита след вчерашната депресия, днес плавно преминаха в истерия и циклофренични състояния. Със сигурност влизат в Книгата на Гинес по силно и далечно плюене и най-много обидни думи в едно изречение. Наред със соросоидите и шаломистите, всичките са открили огън срещу Възраждане. Явно много са напрегнати, че имаме нахалството да се гордеем, че сме българи, да отстояваме българските национални интереси, да смятаме, че тук е българска земя и че семейните традиционни ценности трябва да се защитават.

Точно в падението се вижда истинското лице на хората. Цялото озлобление и аморалност, както и усещане за непогрешимост, присъщо на психопатите, видяха бял свят днес. Платените медии са дълбоко възмутени /в зависимост от финансирането/ от нас и в частност от мен, като си позволяват официално език, за който мен биха ме осъдили незабавно, но на тях странно защо им се прощава и дори не се забелязва. Обидите от страна на журналисти и общественици явно са приемливи, когато са от соросоиди. А всяка истина, изречена от мен, се приема за фашизъм и шовинизъм, особено ако си позволя наглостта да ги критикувам. Май наистина е време да поработим. Много хора трябва да разберат, че тази либерастия, която наложиха с помощта на соросоидите, повече няма да я бъде.

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *