Димитър Стоянов:Аз искам българският президент да е избор на българските граждани, не на Ердоган!

Имам приятели, които ми казаха “На втория тур не смятам да гласувам. Не мога да гласувам за кандидат на ГЕРБ, те са ОПГ, но не мога и да избера президент който в деня на Европа празнува деня на победата в Москва.”
Аз разбирам тези възгледи. В друга ситуация те биха били дори приемливи, но не и сега! В нормална ситуация всеки има право да гласува или не! Сега гласуването е дълг!
Излезте и гласувайте! Аз искам българският президент да е избор на българските граждани, не на Ердоган!
Примката около шията на турския президент се затяга. От две страни се затяга! От Щатите и от ЕС!
Ако някой от вас си мисли, че санкциите по глобалния закон “Магнитски” срещу Пеевски и Илко Желязков са в резултат само от корупция на територията на България, той греши! Имам обосновано подозрение, че Пеевски е най-сигурният троянски кон на Реджеп Ердоган в ЕС! Затова турският президент инициира невиждана до сега кампания в подкрепа на ДПС в Турция! Ердоган е стожер на българската мафия! На него не му пука за турското малцинство у нас, само го използва! Гласувайте! Нека избираме ние, не Ердоган! Tой е свикнал Цацаров да му ходи на крака, а Борисов да му се кланя! Да екстрадираме гюленисти без съд! Свърши тази! Ердоган е диктатор! Той няма да бъде избран в Турция и няма да избира в България! Гласувайте!

Димитър Стоянов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *