Елена Гунчева:Гордея се с идеите, които отстояваме във Възраждане.

Днес ще споделя и моята благодарност към съратниците ми от Възраждане. С тях се запознахме на протестите. На първия, на който подкрепиха майките на деца с увреждания пред Община Пловдив. На следващите през миналата година. Видях ентусиазма и волята да се борят. Аз не видях никой от тях в офис и лъскава кола. Видях ги на улицата и площадите. Стояхме заедно на Главната в Пловдив, понякога само по 15-20 човека. В жегата на лятото и студа миналата есен и зима. Бяхме заедно, когато много хора ни подминаваха и се смееха, че сме малко. НО БЯХМЕ ТАМ! И се борихме за идеите си. Така се става организация и така се отстояват идеи – в борбата, а не в партийните офиси. Бяхме сред хората, когато другите партии се снимаха по медиите.

С д-р Костадин Костадинов се запознах на живо миналата година на първия голям национален протест в София, 15 минути преди да го арестуват. Бях с хората на Възраждане пред полицейското в столицата, когато неизвестни униформени /защото не бяха полицаи/, ни спираха дори да попитаме какво се случва с него. Бяхме на всички протести. Като българи и възрожденци. Видях само борба, отговорност към хората и България. Видях всички възрожденци в боя за отстояване на правата ни и на българските национални интереси.

Тази година и аз станах член на Възраждане. И се гордея с идеите, които отстояваме. Нашата кампания не я проведохме по медиите и билбордовете, като някои други. Ние неуморно, с лични средства и усилия обикаляхме сред хората. Всеки един от нас участва в общото дело, всеки според възможностите и силите, за да постигнем заедно успех. Не за нас, а за възможността да представляваме нашия народ в Народното събрание. За да отстояваме идеите си и да се борим.

Аз се гордея, че съм възрожденка. Гордея се с хората от партията, които доказаха, че дори само с идеи и огън в сърцето, може да се постигне успех. Гордея се с Вас, възрожденци!

И оттук нататък идва трудното. Борбата за отстояване и реализиране на идеите ни за България. Защото ние сме отговорни пред хората. Ние сме част от тях!

Благодаря, възрожденци!
Да живее България!
Време е за Възраждане!

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *