Тодор Беленски:Гласувах за хора, които нямат участие в предварително договорени обществени поръчки.

Ще ви кажа за какви хора гласувах. Гласувах за хора, които не искат България да се превърне в дигитален концлагер. Гласувах за хора, които да върнат образователната система до ниво, в което други да не ядат контролни разписки от изборите и да считат маска -еднодневка за най-великотон достижение на медицината и науката.

Гласувах за хора, които не висят като сополи в чужди посолства. Гласувах за хора, които нямат пръст в колапса в здравната ни система.

Гласувах за хора, които уважават личната неприкосновеност на хората и не ги принуждават към медицински експерименти.

Гласувах за хора, които нямат участие в предварително договорени обществени поръчки. Гласувах за хора, които не са участвали в разграбването на страната ми.

Гласувах за хора, които не искат да се отказваме от собствената си валута. Гласувах за хора, които не искат заличаването на националната ни държава в някакъв федерализиран съюз.

Гласувах за хора, които не се застъпват за разни джендър идеологии, вместо за реалните социални и икономически проблеми на страната.

Гласувах за хора, които не подкрепят убийствената зелена сделка и унищожаването на българската енергетика! Изпълних част от своя дълг, нека видим дали ще бъда представен в парламента!

Тодор Беленски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *