Лора Караджова пияна на сцената на Маскирания певец.

Напълно неадекватно се държа Лора Караджова, след като свали маската си на Перлата в „Маскираният певец“, видя Hotnews.bg. Тя не можа да върже две изречения на сцената и дори на прост въпрос като дали звездният й баща е знаел, че тя участва в “Маскираният певец”, Караджова изглеждаше видимо объркана. Тя обаче видимо се зарадва, когато видя подаръка-бутилка просеко и възкликна:“Слава богу“. Зрителите бяха категорични, че тя е или пияна или дрогирана, или и двете.

„Честно да кажа, мъчно ми стана и за нея, и за децата й, и за родителите й. Алкохол ли е, наркотици ли са, това е ад! Да не се случва на никой , че никак не е смешно , хората с години се мъчат да излязат от този ад и за съжаление много не успяват, а най- много страдат семействата им. Може пък това участие да е било надежда за всичките й близки да я мотивират да се справи с проблемите си“, пише зрителка. „Неадекватно поведение. Или пияна или надрусана. Пълна излагация в национален ефир да се появяваш в това състояние“, пише друга.

Това съвсем не е първият път, в който Караджова излиза почерпена в телевизионния ефир. През 2018 г. тя успя отново да ядоса зрителите, като демонстрира любовта си към алкохола в участието си в “Черешката на тортата” и определено успя да наруши добрия тон.

Източник:woman.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *