Елена Гунчева:И ако отново сгрешим, отново ще бъдем наказани за грешката си.

Какъв хубав есенен ден! Както казва Чехов, да се чудиш да се обесиш ли, чай ли да пиеш….? Всъщност може дори и Чехов да четеш, много е подходящ за днешния ден.

А сега по същество: Приятелите, които ме познават, знаят, че не съм по високопарните думи. Винаги съм здраво стъпила на земята, дори това да означава малко кал по обувките 🙂 .

Затова и няма днес да Ви призовавам за кого и какво да гласувате. Аз съм сигурна, че имате разум и можете сами да вземете решенията си. Това, на което се надявам, че решението си ще вземете сами, а няма да се поддадете на манипулациите на проектите и техните пиари. Избирайте сами.

Тези избори са решаващи. И ако отново сгрешим, отново ще бъдем наказани за грешката си. Лошите ученици винаги повтарят годината. Докато се научат. Или докато бъдат изключени. Ние твърде дълго не си научихме уроците.

Днес мислете за утре. Какви политици утре ще решават дали децата Ви да се ваксинират и да ходят доживот с маски. Дали ще Ви изгонят от работа и ще Ви обрекат на глад и мизерия, защото не искате да имате зелен сертификат. Дали скоро няма да затворят неваксинираните в лагери. Дали ще Ви позволяват да се виждате с приятелите си на публични места. Дали ще Ви позволят да Ви приемат в болница, ако не сте ваксинирани.

Това са простичките въпроси, на които трябва да си отговорите, преди да вземете решение. И каквото и решение да вземете, знайте, че неговите последици ще бъдат за целия ни народ.

Бог да е с нас и да ни помогне да изберем мъдро и да изберем светлината, а не мрака!

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *