Анастасия Гешева:Путин го интересува сега СЗО да му признае тъпата ваксина, че да му олекне

Бях решила днес нищо да не пиша, за да участвам в санитарните полудни около най-тежките информационни бури в настоящето, в които е пик на овъристерясване по всички теми и с лупа да търсиш, не можеш да намериш няколко разумни гласа. Пиша, защото виждам, че положението в Русия продължава да затруднява почти всички, които имат претенцията да бъдат авторитети във фейсбук. Включително себе си слагам в тази графа и си позволявам да греша, ако неправилно прочитам случващото се и с уговорката, че официалната информация в цял свят е жестоко цензурирана и разчитам не само на капки истина, но главно на натрупан опит. Защото това, което се случва, отдавна излезе от рамките на всички познато и няма човек, който да знае всичко.
Мисля, че Русия се нареди в лагера на най-тежките глобални бъчви, в които идиотите инсталират лъжите за управление. Съвсем друга стратегия трябваше да има, ако беше застанала на страната на нормалния разум.

Чета тук, че руснаците открили хранителна добавка в центъра си за борба с радиациите и други явления характерни за военните действия, каквито безспорно имаме. И тази добавка доказвала, че Путин имал коз срещу ваксомафията. Ама в същия материал се казва, че руският Гейтс, Гинцбург, представя препарата и въпреки това заявява, че ваксинацията остава единствена алтернатива. Дотук не виждам никаква разлика с останалите държави в идиотщината. Руснаците имат разработени много военни противоотрови от миналото и настоящето. Например водораслите на Вертера са такава силна противоотрова и отличен клетъчен дезинтоксикатор. Досега не съм чула и дума в руски медии и източници официално или неофициални за тях.
За мен е глупост да си мислиш, че при такова ниво на военна, биологична, космическа и окултна школа, каквато има Русия, тя не може да се справи с този вирус, а участва активно във всичките фази на разработения световен сценарий, заставайки твърдо в челните редици на ваксоманията. При положение, че има и лекарства и профилактики! Обяснете ми го това, че да се съглася, че Путин играе игра срещу глобалистите.

Въвеждането на цифров код е втората колосална световна агресия след ваксинацията. Вместо да стои настрана от това, Путин активно го налага! При това от години той постила пътека за цифровизация, роботизация и дигитализация на Русия, за да…..бъде в крак с глобалистите. Как? Като право това, което те правят. Този QR код е най-сигурното доказателство за хващането на човека в мрежата. Защо им трябваше да го въвеждат и то с насилието, с което го правят други нелицеприятни диктатори в Австралия, Испания, Франция?

Нали си давате сметка какъв щеше да е рейтинга на Путин, ако Русия беше извън това безумие???

Вчера казах, че в момента, при това положение няма геополитическо противопоставяне!
Запишете си го! Единият полюс е празен, няма никой там. Всички геополитически игри са лицемерие, неиздържаща вече фасада, която пада, пада .. Какво противопоставяне има след като Путин вкара Русия в лагера на фармафашизма?

И накрая, Путин го интересува сега СЗО да му признае тъпата ваксина, че да му олекне. Какво мислите? Много интересно, след последните решения на властите в Русия, СЗО другата седмица ще обсъди одобрение на Спутник и Спутник Лайт. А, каква изненада?, Това сигурно е защото Путин играе двойна игра и бори глобалистите?

Докато в една държава се налага ваксинация и се провеждат под индиго мерките на Шваб, не ми говорете за борба с глобализма, такава няма!
Друг е въпросът защо?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *