Илиян Василев:Много от агентите на Борисов и Пеевски в момента сеят раздори, сплетни и интриги.

Няма да влизам конктретика, ще го направя след изборите, но отново фабриките за интриги работи, и много от агентите на Борисов и Пеевски в момента сеят раздори, сплетни и интриги. И успяват.


Ако помните – Петър Стоянов загуби заради едни съветници – помните ли кои бяха? Аз помня двама – Любен Дилов и Петър Курумбашев. Има ги и днес – съветници, пиари, консултанти, които уж работят безплатно, а реално срещу заплащане, но от лагера на Пеевски и Борисов.
Корумпираните произвеждат полезни идиоти.
Още от сега сеят недоверие, че няма да има правителство, че ще има нови избори. След “ролята” на ИТН, и евентуален внушаван провал на ПП, ще изникне поредния нов проект, за да се стигне до абсурда да се търди, че Промяната е невъзможна. За това де изберем отново ГЕРБ и ДПС.


Схемите им обаче имат един огромен дефект – разчитат да откажат хората да гласуват. Активност над 50 процента ще произведе нужното мнозинство в Парламента. Единствената причина да се спекулира, че няма да бъде трайно това мнозинство е, че ГЕРБ и ДПС контролират прекалено много пари, а доста мимикриращи като агенти на промяната търсят да се впишат в Системата.
Апостоли трябват на Промяната, но повечето са търговци..„
Има пълно съвпаданеие между стратегията на Кремъл за хаос и дестабилизация, и тази на ГЕРБ и ДПС. За сработи лозунга за ред в хаоса, трябва да създадат или ако не могат да внушат хаос, за да дойдат ТЕ с техния Ред.

Илиян Василев, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *