Кирил Петков: Искам да съм 121-ия депутат на промяната, важно е да има правителство

Върнах се от обиколка на страната. Много хора със страх идваха при нас и казваха, че досега са гласували за ГЕРБ и ДПС, но този път доверието им идва към нас. Това заяви пред сутрешния блок на Нова телевизия съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков

Според Петков, ако стигнем активност над 3.3 млн. гласували, то Продължаваме промяната“ може да е първа политическа сила.

Във всички областни градове има недовършени от 30 години проекти – Околовръстното на Пловдив, болницата в Ямбол, пътят около Шипка, тунелът край Петрохан. Това е нашата цел – да направим по един дълго чакан проект, категоричен бе съпредседателят на “Продължаваме промяната“. 

Искам да съм 121-ия депутат на промяната. Разликата между хубавите ми обещания и действията ни са точни тези депутатски места, съобщи той. 

С ИТН, БСП и ИБГНИ имаме доста общи неща Не влизаме в парламента его, а с капацитет. С коалиционните партньори ще седнем и ще видим най-добрите СВ-та за позициите, коментира Кирил Петков

Бих се радвал отново да видя Асен Василев като финансов министър, а Николай Денков да си продължи в МОН, ако приеме. Петков разкри, че ще има нов здравен министър. 

Осъзнаваме колко е важно да има правителство – начинът на диалог ще е различен. Няма да каним на преговори ГЕРБ и ДПС, това е категорично. ГЕРБ трябва да се изчистят и дълго време да стоят в опозиция – сега те са феодали, съпредседателят на “Продължаваме промяната“. 

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *