Анастасия Гешева: Нека свободно да си тече заблуждение номер пореден за тази година, че някакви нови хора и партии идвали и чегъртали Бойко.

Както се вижда съвсем ясно, мълча за предстоящите избори и не коментирам участниците, защото няма какво да се коментира. Когато излязат резултатите, тогава може и да кажа нещо. Дотогава оставям свободно да си тече заблуждение номер пореден за тази година, че някакви нови хора и партии идвали и чегъртали Бойко. Толкова нерви изхабих с идиота Славчо и с още по-големия идиот Кирчо, че нямам никакво намерение да продължавам. Славчо стигна точно до под кривата круша, но неговите хора се уредиха на службички. Сега идва и новата вълна службогонци покрай Киро Артиста. Такова политическо дъно не сме орали досега.

А нещата са толкова прости – Или си с глобалистите и плановете им или не си.

Обаче почти изцяло обществото продължава да залита по темата с Бойко Борисов и да го бори, при положение, че никой не го гони и търси. Само във фейсбук има сговорна дружина, която редовно рециклира Бойко и само с това се занимава. Никой друг в тази държава не се занимава с този въпрос. Такова забиване! Какви други неща стават, тази дружина си цикли там.

Анастасия Гешева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *