КАКВО ОЧАКВА ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2021

Представителите на зодия Стрелец през ноември, ще направят равносметка на всичко, което са постигнали през последните месеци. Това ще предизвика малка пауза в делата. Идва период, в който не трябва упорито да се стремите напред, а сериозно да се замислите дали всички цели са уместни, кои от тях трябва да бъдат коригирани, какво трябва да се промени във вашето ежедневие. Много от вас са наясно, че е време да се погрижат за себе си. Говорим за доста важни процеси (например за отказване от вредните навици или за промени в диетата).
През този месец, ще намалите скоростта, с която сте свикнали да съществувате. В поведението си ще бъдете по-отпуснати, ще се научите да философствате, по-често ще се обръщате към вътрешния си свят. За известно време бурният социален живот ще замре. Вместо това ще предпочитате да прекарвате свободното си време в компанията на вашето семейство.

Желанието за привличане на обществен интерес, за борба за лидерство у дома и на работното място значително ще намалее. Не, няма да се самоизолирате, просто това ще е момент, в който ще предпочетете да оставите всичко такова, каквото е, непроменено. Или с други думи ще се носите по течението. Много от вас ще почувстват, че на този етап жизнената им сила е намаляла. Не сте от хората, които пренебрегват своето здраве. Това ще ви принуди сериозно да преразгледате ежедневието, навиците и диетата си. В резултат на това ще настъпи преход към по-здравословен начин на живот, който ще допринесе за възстановяването на вашия потенциал.

Любов и семейство

През ноември ще искате да промените личния си живот към по-добро. Това е подходящ момент да изведете връзката си на следващо ниво. Необвързаните представители на знака ще искат да върнат миналото. Обаче е препоръчително, да не влизате в едни и същи проблеми втори път. Отворете сърцето си за нови чувства, така ще бъдете по-щастливи. Влюбените ще развиват своите отношения. А тези, които се срещат от дълго време, ще пожелаят да заживеят заедно.

Семейните ще бъдат заети с домакинска работа и отглеждането на децата. Препоръчително е да се събирате по-често с приятели и роднини. Понякога си организирайте интимни вечери само за себе си и половинката, така ще поддържате пламъка на страстта жив във вашата връзка.

Кариера и финанси

Работата ще остане на заден план, ще забавите постигането на целите и ще отложите завладяването на нови върхове. Тези, които търсят нова работа, ще искат да направят кратка почивка и малко пътуване, преди да се заемат с бурна дейност. Служителите, ще работят без много ентусиазъм. Мислите ви ще бъдат заети от любимия човек и децата. На шефовете, това няма да се хареса. За да не загубите работата си, бъдете по-внимателни с изпълнението на служебните си задължения. Тези на високи позиции, ще могат да си позволят почивка. Малко отдих ще ви зареди с енергия и ще изчисти мислите ви.

Представителите на знака, които имат собствен бизнес, могат да намерят спонсор през този период, който е готов да подкрепи интересна идея с реални пари. Броят на бизнес срещите може да се увеличи. Вашето финансово положение, ще продължи да бъде по-скоро нестабилно. Ако имате постоянна работа, тогава ще продължите да получавате стабилна заплата, но доходите ви няма да се увеличат, докато разходите този месец може да нарастват.

Здраве

Със здравето всичко ще бъде наред, ако спрете да ядете и пиете всичко което ви попадне. Позволявате си твърде много, без да мислите за последствията. Преяждането не само ще повлияе на вашата фигура, но и ще се отрази на храносмилателния тракт. Не забравяйте, че газираните и алкохолни напитки не са за вас. Дайте предпочитание на билковия чай. И определено се откажете от бързото хранене.

В края на есента, може да ви завладее депресия и ще трябва да се преборите с нея сами. За да не стигнете до това състояние, винаги търсете някакво занимание. Спортът е чудесно средство за отвличане на вниманието. Но не се претоварвайте, достатъчно е да посещавате уроци по йога и пилатес един път седмично и да ходите редовно пеша.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *