Борисов:Не само Мата Хари е била в нас.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов иска да научи коя е идентичността на жената, която сам определи като Мата Хари и обвини, че е направила снимките от спалнята му, изтекли в публичното пространство през 2020 г. Той подчерта, че има „основания и съмнения“ за това коя е тя, но не знае как точно може да се разкрие самоличността ѝ. В четвъртък за пръв път той обясни, че съмненията му, са продуктувани от факта, че спалнята му е посещавана от много жени, а не само от една.

„Грешката ѝ е, че е снимала, че съм там, само че не е била само тя, която е идвала в нас и мога да обвиня несправедливо някого. Това е проблемът“, каза Борисов и добави, че разследването на прокуратурата все още продължава.

По време на пресконференция в централата на ГЕРБ той обвини в лъжа представители на кабинета във връзка с обявените цени на газа за ноември, разследванията и арестите във фирми, строящи автомагистрала „Хемус“, както и за състоянието на здравния сектор.

По време на брифинга водачът на листите на партията в Хасково и бивш министър Делян Добрев каза, че информацията за арестите в Симеоновград по обвинения в купуване на гласове са неоснователни.

източник:svobodnaewropa.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *