Елена Гунчева: Лъсна на кого служи служебното правителство(снимки в статията)

Други въпроси за служебното правителство и на кого служи то имате ли?!?!

Господин Янев, нормално е да се виждате с чужди политици. Нормално е да участвате в разни конференции за климата. Но някак си не е нормално да се хилите, все едно Ви белят яйце, докато се снимате с този сенилен човечец, който дори собственото си име не помни, но се прави на господар на света. Не е нормално така да се хилите, когато сте поставили българският народ на колене и го принуждавате да приема глобалистките планове за масов мор. Не е нормално така да се хилите, когато българските пенсионери едва оцеляват с мизерните си пенсии. Не е нормално така да се хилите, когато българският бизнес умира под звуците на американския химн, пускан на Козяк. Не е нормално така да се хилите, когато децата ни са с неврози от непрестанните внушения за смърт и зарази по медиите.

Всъщност не е нормално да правите каквото и да било освен да подготвите изборите, каквото е единственото Ви правомощие по закон. Не да налагате принудително ваксиниране, не да газите Конституцията и основните ни граждански права, не да стресирате народа и децата ни, не да ни затваряте. Нямате правомощия да приемате планове за въвеждане на еврото, без да сте питали българския народ….

Само да Ви напомня, че най-добре се смее този, който се смее последен. И това няма да сте Вие! Ще Ви остане само тази инфантилна снимка!

Елена Гунчева

Снимката е от личния профил на господин Стефан Янев във фейсбук. В началото реших, че е пошъл колаж от недоброжелатели…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *