Елена Гунчева:ЕПИДЕМИЯТА ОТ ИДИО@ЗЪМ СЕ РАЗРАСТВА

ЕПИДЕМИЯТА ОТ ИДИО@ЗЪМ СЕ РАЗРАСТВА

Чувствам се като пророк. Казах, че скоро с абокат ще ви вливат ваксината. Сега ви подготвят на всеки шест месеца да ви ваксинират. Само да спомена, че думата ваксина идва от “крава” на латински. Ваксините имат странични ефекти. Дори изпитаните, какъвто не е случаят с новите експериментални течности срещу вирОЗА.

Ваксините би трябвало да имат дълготраен ефект. Всъщност това е целта – дългосрочен имунитет. Ако трябва през няколко месеца да се реваксинирате, явно някой някъде много е сгрешил, а вие сте жертвата.

А сега да поразсъждаваме – ваксината е, за да се предотврати заболяването, да не се заразяваш, да не се разболяваш и да не умираш от това заболяване, за което си си поставил ваксината. Новите течности на практика това не го осигуряват – ваксинираните не само разпространяват вируса /и то съвсем свободно заради зелените сертификати, даващи им достъп до всички обществени места/, но и се разболяват и умират от него. В държавите с най-висок процент ваксинирани, се наблюдават и най-много заболели и починали. Нещо така, някой здрав разум да прояви?!?

Ако ваксините дават безсмъртие, моля, оставете нас простосмъртните, сами да решаваме за живота си. Много от нас го изкараха вируса и за голямо съжаление на управляващите, сме си живи и здрави. Нека безсмъртните да се радват, нали ваксината ги пази от заболяване и смърт. Оставете ни избора сами да си решим. При 80 % нежелаещи да се ваксинират, явно обществения интерес не е този, който се опитват да ни насаждат неколцина национални предатели, които нямат смелостта да се опълчат на господарите си. Обществен интерес е този, който е в интерес на мнозинството. Мнозинството българи не искат и няма да приемат да участват в медицински експеримент, следователно общественият интерес налага управляващите незабавно да престанат с манипулациите и изнудването на българските граждани.

Затварянето на държавата /колко интелигентно и по европейски звучи Локдаун/, ще причини повече жертви от който и да е вирус. Вече дори не се говори за обезщетения и компенсации, целта е изнудване всички да се ваксинират. Не е целта да се облекчи здравната система /все едно тя има някаква друга цел, не здравни грижи, та чак трябва и да я щадим/.

Съпротивата е наш дълг. Наше основно човешко право е сами да решаваме за живота и здравето си. Особено когато управляващите отдавна са преминали границите на здравия разум, демокрацията и обществения договор!

Елена Гунчева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *