Анастасия Гешева: Кризата с този вирус се управлява централно по един и същи начин във всички държави.

Намираме се в разгара на жестока война между истината и лъжата!
Светът е изправен пред голямо предизвикателство да устои на лъжата или да потъне в нея. Много е трудно!

Кризата с този вирус се управлява централно по един и същи начин във всички държави. За целта се използват различни хора, обединени от един и същи възглед, който от самото начало се наложи като “истина”, че това е страшна пандемия, ужасна и смъртоносна. Което не е вярно! Година и половина по-късно са прозрачни за запазилите разум и мисъл хора всички игри по темата. Аз лично имам следните опитности. Сега в момента се наложи ново клише, спуснато по имейла – Критикуваш мерките, но не предлагаш решение! Забележете, че това клише вече е в устите и на политиците. Аз тук във фейсбук на няколко стени на правоверни вирусопоклонници казах решението – мерки като при нормална епидемия от грип, болните вкъщи, тежко болните в болница, останалите в живота без никакви ограничения. Това е решението! Но никой не го приема.

Обаче на глобалната доктрина то не и трябва! Трябва и друго.
Впрочем решението сто пъти го казаха лекари от цял свят, никой не им обръща внимание. Вместо това се насажда страх и ужас всеки ден при всяка “вълна”, като при това към безобразието се присъединиха културтрегерите по цял свят. И изобщо обществениците по цял свят станаха глашатаи на това безумие от страх. И от глупост!

Сега забележете какво правят. Макар, че съм сигурна за умните разумни хора, че са съвсем наясно. Ако не е голямо числото бройки, веднага изваждат напред числото в болници! Ако не е достатъчно числото умрели, веднага изваждат Сунгарска да вие колко е тежко на лекарите. Изобщо, цялата ситуация се провежда с числа, като с тях жонглират както си поискат, за да получат желания ефект – шок, ужас, ступор за тормоз над хората.

Следващото нещо, което правят е, че тази “пандемия” върви само в бройките тестове. Няма тук болни, заразени или безсимптомно, има само бройки тестове, въз основа на които СЕ ВЗЕМАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! Такова нещо не е виждано!
Отзад обаче, лечение, условия за лечение, правилно, неправилно, причина за смъртта, тези неща ни най-малко не присъстват в ситуацията. Само бройки – тестове и умрели. От какво са умрели и защо, само Бог знае! Как ги лекуват и защо, също Бог знае. И СЗО, частната организация на Гейтс, която е спуснала протокол за лечение по имейла, нищо че в резултат от него умират хора. Нищо.

Следващото нещо!
Ваксините.
Вчера Стойчо пак казва основната АБСОЛЮТНО НЕНАУЧНА И НЕВЯРНА МАНТРА – че никакъв друг начин за лечение, разбирай СПАСЕНИЕ, не съществува, освен ваксината. Никакъв друг начин!!! Ето я най-опашатата лъжа, която някога човечеството е виждало. Те създават страх, че ако се заразиш, поне 100% е сигурно, че ще умреш. За да не се заразиш, ВАКСИНИРАЙ СЕ! Ето я целта.

И какво следва.
Ваксинират се.
Към момента са успели да сложат инжекцията на 39% от човечеството. Честно казано, учудих се, че толкова малко са успели. Макар, че според мен и това е фатално много за общия човешки генофонд.
НАЙ-ВАКСИНИРАНИТЕ държави имат най-голям ръст нови тестове. Ето една истина! Обаче глобалната върхушка се прави, че не съществува този факт. И у нас например Стойчо и Радев ще тръгнат след изборите да ни насилват, при положение, че ситуацията излиза от контрол и издиша централно. Как ще стане тая!?!? Не могат да скриват повече истината. Просто не могат. До юни догодина АБСУРД!

Ето сега как стоят нещата с истините и лъжите.

  1. Вирусът е страшен . Лъжа
  2. Има пандемия. Лъжа
  3. Няма спасение освен ваксина. Лъжа.
  4. Ваксината пази. Голяма лъжа
  5. Няма лечение. Огромна лъжа.
  6. Мерките работят. Огромна лъжа.
  7. Сертификатът работи. Огромна лъжа.

Е, какво ще кажете?
Във всичко случващо се медицина има много малко общо.
Но истината не може да бъде вързана. Нито спряна. Всичко е сложено на масата и работи.

За финал ще кажа това.
Един човек много се страхувал, че вирусът ще го пипне и ще умре вероятно. Ваксинирал се от първите още. Успокоил се. Сега обаче, гледайки какво става, и понеже не е глупав, започнал пак да се страхува, че вирусът ще го пипне и вероятно ще умре.
Е тогава за какво ви е тази ваксина?

А, да, за да минете по-леко, да.
Те имат отговор за всичко.

Анастасия Гешева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *