Искрено и лично от Алек Болдуин за инцидента на снимачната площадка.

Алек Болдуин говори за пръв път публично пред камера за операторката, която застреля случайно на снимачната площадка на филма “Rust”. Той заяви, че шансът такъв фатален инцидент да се случи по време на снимки е “едно на трилион”, предаде Асошиейтед прес.

“Тя бе моя приятелка”, каза вчера Болдуин в импровизиран разговор с фотографи и снимачни екипи край автомобилен път във Върмонт. “Ние бяхме много добре смазан екип и снимахме филм, когато стана това ужасно нещо”, добави той. Кадрите от разговора бяха разпространени от портала Ти Ем Зи.

Операторката Халина Хътчинс загина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен пистолет, зареден с бойни патрони, по време на репетиция на снимачната площадка на 21 октомври.

Преди това актьорът е получил уверения, че оръжието е безопасно. На никого не са повдигнати обвинения и шерифството в окръг Санта Фе казва, че разследването ще отнеме време. Не е ясно как бойните патрони са се озовали на снимачната площадка, отбеляза Ройтерс.

Самият Болдуин каза, че не може да коментира станалото заради течащото разследване.

Актьорът заяви, че се е срещнал със съпруга на Хътчинс. “Той е в шок, има 9-годишен син. В постоянен контакт сме с него, защото сме много разтревожени за неговото семейство и неговото дете”, добави Болдуин.

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *