Анастасия Гешева: С мерките си срещу Полша ЕС доказа, че е тоталитарна система.

След наказанието, което ЕС налага на Полша, защото държавата си позволи да отхвърли върховенството на съюзния закон пред националния, показа ясно и лицето, което се крие зад маската ЕС.
Полша ще плаща по 1 милион евро дневно за всеки ден, в който нейното законодателство не приеме законодателството на ЕС.

Какво означава това?

 1. Че ЕС е тоталитарна система
 2. Че този съюз използва тоталитарни методи, за да унищожава същността на държавите.
  Нещо, което обяснявам от години.
 3. Че няма никаква демокрация е ЕС.
  По същият начин ЕС отказва да признае суверенното решение на някой друг. Защо?
  Защото, точно както с казуса на Лъжеца у нас, силите на глобалното зло искат да притежават живота и в него да става така, както те искат, а не както някой друг иска. По същество това са едни и същи сили – тези, които движат процеса за налагане на един престъпник на власт у нас и тези, които наказват Полша с глоба, защото има суверенен съд и закон. Това са глобалните сили за контрол в света.
 4. Полша вероятно ще излезе от ЕС.
  Тя ще бъде насърчена и подкрепена от Англия, която вече излезе. Полша е основен участник в Триморието и не може да бъде оставена да има проблеми с брюкселското гестапо. За да се успокои, ще я насърчат да излезе.

Интересно е, че нашият КС върви по същите стъпки на Полша. Ние и в момента не сме с приет план за възстановяване, защото частта за главният прокурор не е одобрена от ЕС. Тоест, ние също имаме съдебно институционално разминаване с гестапо. Гледайте Полша, мислете за България!

Ето защо умните и красивите у нас вчера нападнаха КС. В рамките на 2 дни той обърна две глобалистки каруци.
Сега нека всеки, съдейки по делата на политиците, да постави на мястото им глобалисти и националисти. У нас. Защото това е борбата.

Анастасия Гешева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *