Тодор Беленски:Този терор над човешката психика и особено детската, за мен е абсолютен геноцид.

Това е Александър Златанов, настоящият заместник министър на здравепогазването. Започвам с представянето му, защото имената и лицата на тези терористи е хубаво да се знаят и помнят.

“Ако се стигне дотам, ще започнем с частичен локдаун за неваксинираните. Ограничаване на времето, в което ще могат да излизат извън къщи”, оповести господинът.

Относно зеления сертификат, Златанов беше категоричен, че от министерството нямат никакво намерение да се откажат от тази мярка.

Нещо повече – заговори за възможността дори в градския транспорт да се изискват такива.

Да ограничаваш правата на хората до такава степен е терор. А както знаем, никой не преговаря с терористи. Този път бурята няма да ни отмине просто така, приятели. Правата се губят много бързо и лесно, ако няма съпротива срещу това.

Днес ми пратиха анализ, който проследява честотата на опитите за самоубийства сред децата във Франция. Докладва се драматично увеличение на опитите за такива в края на 2020 г. и началото на 2021 г. след началото на пандемията в страната.

Този терор над човешката психика и особено детската, за мен е абсолютен геноцид. И това няма да го забравя, нито простя. Убеден съм, че още много хора мислят като мен!

Тодор Беленски, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *