Тодор Беленски:Вече две години пълни лаици се правят на лекари, пишат се откровени глупости, а псевдоматематици правят изчисления.

Вече около две години пълни лаици се правят на лекари. В масовите медии се пишат откровени глупости, а псевдоматематици правят изчисления, без да са изпълнени основните постулати в математиката за необходимото и достатъчно условие.

Честно е всеки един от нас да признае, че дори с десетки изчетени научни публикации, ние си оставаме твърде далеч от реалната медицина.

Нека обаче видим какво казва човекът, който непрекъснато е на първа линия и вижда нещата от първо лице (началникът на Ковид отделението в Пирогов).

“Две години ще станат, откакто тече кризата в България. За тия две години как не дойде никой, нито от РЗИ, нито от Здравната каса, да ни попита от какво имаме нужда, как да ни помогнем. Ако няма да ни помогнат, поне да ни оставят на мира.”

За зелените сертификати

“Хора, които имат имунитет, са малтретирани по този начин. С цялото си уважение към именитите ми колеги, които излизат пред вашата камера и които не са прегледали и един болен с коронавирусна инфекция.

Анализират какви били антителата, че едните бели срещу целия вирус, другите срещу половината. Глупости. Да седнат и да си прочетат “Буквара на Тягоненко и Митов” и да видят, че там има щамове в коронавирусното семейство, които са човешки.

Хората още през 80-те са написали колко типа антитела се поризвеждат от човешкия организъм. Човек, който има имунитет, не е показано да се ваксинира. Целта на ваксинирането е да се генерират антитела, тоест да настъпи имунизация.

Защо да се ваксинираме? Пожар гаси ли се с бензин? Когато човек си дърпа имунитета за опашката, той може да се обърне и да му отхапе главата”, посочи доц. Атанасов.

Човекът поиска масово тестване за антитела. Съгласен съм с него. След като си позволявате да ни дискриминирате, редно е поне да докажете, че нямаме вече изградена естествена защита.

И докато чакам ще продължа за задавам въпроси на Изпълнителната агенция по лекарствата и здравното министерство. И да, напълно съм наясно, че това са само чиновници-изпълнители. Но щом са решили да участват в репресиите срещу нас, то незнанието им не е оправдание!

Тодор Беленски, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *