Кацаров е нива преди Борисов.

”Вече нямаме полезен ход. Единственият полезен ход е да се ваксинираме. Това го направи белият свят, иначе ни чака локдаун…В момента се намираме във война…Толкова съм се борил за милата ми България.” Така проплака клетият бивш премиер и забрави какви ги върши той и правителството му само преди година. Да си припомним.

Затвори парковете и демонтира пейките. Полицаи и общинари обикаляха оградените с ленти градинки и глобяваха хората, които си бяха позволили да подишат чист въздух.


После Борисов затвори и Витоша. И там нарушителите отнасяха глоби.


Затвори градовете, като постави КПП-та на всеки вход и изход. Пиле не можеше да прехвръквне от полицейски патрули и блокади без бележки от работодатели и фирми. Хората ставаха ортаци с дявола за да могат да помогнат на болните си родители в друг град.


Да припомним локдауна, учението онлайн, припадащите пред болниците пациенти. Разказаха ни орталъка, а се пищи на умряло.


Лесно е днес да се дава ъкъл и напада. Но в сравнение с действията на Борисов засега мерките на Кацаров са китка пред неговите. Явно бившият премиер разчита на късата памет на българина и предизборно контраатакува изборните си врагове. И пак идва на място поговорката: “Пази боже сляпо да прогледа!”. Не, не прогледналият физически слепец отвращава българина. Отвращава го слепецът – простак, издигнат до върха случайно. Такава е нраствената присъда ва Алеко, такава е и нашата за безпардонната Борисовщина.

Калин Джумайски, frognews.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *