ЕЛЕНА ГУНЧЕВА:МИР ВАМ, НО ВСЕ ПАК ТУК Е БЪЛГАРИЯ!

От “Шалом” продължават с атаките. Позволяват си да твърдят, че аз не съм спазвала, за разлика от тях, заветите на Левски!!! И били дълбоко възмутени, че не съм се извинила!!!

Наглостта няма граници! Както казах, заставам зад думите си! И по повод това, че се чувствали българи, имам съвсем човешки и логичен въпрос – защо организацията не се казва “Организация на българите от еврейски произход” , а “Организация на евреите”. Ако може да ми отговорят. И ако може да разберат, че не са изключение от правилото. Свободата на словото и убежденията включва и изразяването на всякакво мнение. Аз не призовавам за омраза или разделение. Задавам въпроси, важни за българите!!!

И бих препоръчала на госпожата, която продължава да ме критикува по националните медии /до които аз нямам достъп за право на отговор/, да отговори на въпроса: Има ли в Израел “Закон за националната държава на Израел”, в който е записано: “Израел е историческата родина на еврейския народ и те имат изключително право на национално самоопределение в него.”? Не съм запозната с израелското законодателство, но ще е интересно да се научи.

Всъщност по-добре да видят реакциите на хората. Не могат да ми забранят да искам просперитета и независимостта на българския народ. На българите! Тук сме в България!

Мир вам! Спрете се!

Елена Гунчева фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *