Деница Сачева с въпроси към Радев.

В профила си във Фейсбук Деница Сачева, бивш социален министър и кандидат-депутат от ГЕРБ, задава 14 въпроса на президента Румен Радев:

Кое не беше ясно, г-н Радев?

Не беше ли ясно, че има пандемия?

Не беше ли ясно, че ваксинираните трябваше да са повече?

Не беше ли ясно, че при толкова голям избор от ваксини благодарение на предишното правителство Вашата работа беше само да убеждавате. Да пуснете експертите напред. Да не оставите нито един човек без информация за ваксини и защо е важно да сме имунизирани?

Не беше ли ясно, че през есента ще има нова вълна на Ковид?

Не беше ли ясно, че трябва да направите всичко възможно децата да ходят на училище, защото дистанционното обучение не е ефективно. Затруднява учители и родители и не може да замести присъственото?

Не беше ли ясно, че цените на тока и газа ще растат, а с тях и цените на стоките и услугите?

Какво направихте Вие, за да управлявате умно тези процеси, да анализирате, да предвидите?

Нищо. Абсолютно нищо. Освен да карате хората да се мразят.

Сега не Ви ли е ясно, че лекарите и медицинските професионалисти са уморени и демотивирани?

Не ви ли е ясно, че хората все още се страхуват да се ваксинират, защото нямат информация или имат много фалшива такава,ш. Защото са объркани и защото експертите изчезнаха от екрана – омаскарени, уволнени и унижени?

Не ви ли е ясно, че хиляди учители трябва спешно за една нощ да организират дистанционно обучение, защото въвеждате мерки на пожар от 17.10 вечерта за следващия ден?

Не ви ли е ясно, че хиляди родители няма как да се пренастроят да не ходят на работа за една нощ, да останат с децата си и да им помагат?

Не ви ли е ясно, че хиляди деца ще отпаднат от училище, защото не могат да учат дистанционно и усилията на учители и социални работници отново ще отидат на вятъра заради Вашите недомислени решения?

Не ви ли е ясно, че ще започнат съкращения на работници и служители, защото цените скачат. В същото време мерките Ви за бизнеса не работят, защото предлагате само неизпълними условия и кредити?

!? Ние върнахме в клас 50 000 деца и запазихме 300 000 работни места заедно с доходите на работниците и служителите. Кандидат-президентът Радев и неговото правителство съсипа всичко за броени месеци.

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *