Хороскоп за РАК за 2022г.

Добре ще им се получават професионалните задължения. Раците ще завържат сътрудничество с хора, с които ще имат подобни, на техните, цели и възгледи за живота. Проектите, с които ще се заемат, ще бъдат свързани с радио, телевизия или продажба на вещи в интернет.


Не е изключено, някои от Раците да се заемат с осиновяване или да се сближат с човек, който има дете. Работната ви сфера ще бъде тясно свързано с по-младото поколение – педагогика или организация на детски мероприятия.


Хороскопът за 2022 година обещава на Раците поява на собствено детенце. А, ако в семейството има юноши, то някой от тях ще завърши училище и ще започне работа или ще съобщи, че ще се жени. Не е изключено да получите статус „баба или дядо“. Гответе се, че синът/дъщерята ще ви запознаят с избраника/цата си. Отношенията няма да бъдат мимолетни, а сериозни, за дълго. Възможно е и вие самите да се замислите за официален съюз, независимо, че преди сте били семейни.


Хороскоп за 2022 година за жените Раци
От януари до юни, на жените Раци им предстои сериозно да се заемат с въпросите на семейството и дома. Някои моменти ще се окажат съдбоносни.
От юли до декември, в главата ви ще се въртят мисли, единствено за пари и за всичко свързано с тях.
Зимата ви предстои активно да се занимавате с изглаждане отношенията с партньора. Ако искате да ги запазите, трябва да бъдете сдържани и да забравите за амбициите си.
Пролетта е добро време за решаване на личните въпроси. Правете по-често компромиси с любимия, за да върнете страстта и да запазите чувствата.
Хороскопът за 2022 година препоръчва на Раците през лятото да бъдат по-инициативни, да постигат целите си. Материалното положение ще се подобри, ако се заемате, без да се съмнявате, с нови проекти.
През есенния период, жените Раци трябва да планират времето си така, че да им стига и за активна работа, и за отношения с близките.


Хороскоп за 2022 година за мъжете Раци
За мъжете Раци, приоритетни ще бъдат работата, идеите и финансите. Всичко това ще бъде взаимно свързано, затова бъдете упорити и дейни, за да постигнете успех.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Раците огромно желание да бъдат свободни и независими от външния свят. Възможно е това да се дължи на влиянието на Уран, който ще шества във вашия 11-ти дом, през целия период.
Любовните отношения ще станат по-сериозни и хармонични. А професионалната сфера ще се придвижи напред, само при условие, че мъжете Раци станат по-отговорни към делата.
Юпитер ще изпълни с оптимизъм и здравословна хазартност мъжете Раци. Тази планета ще им донесе щастие от януари до май. Важно е да работите честно и да се настроите към укрепване на финансовото положение.
Войнстващият Марс ще ви донесе доста неприятности, семейни неуредици и изпитания на съдбата.


Любовен хороскоп за 2022 година за Рак
През годината, Раците ще поставят на пиедестал не похотта и баналните страсти, а дълбоките и искрени чувства. Романтичната им природа ще вземе връх, което ще се отрази невероятно на личния им живот. Ще бъдете изпълнени със сили, енергия и вдъхновение.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Раците, при общуването с хората, и трудни моменти. Ще има и негативи, които ще ви подтикнат към сериозни решения. Затова пък, ще се добавят надеждни и разбиращи приятели. Благодарение на техните идеи и мъдри съвети, ще успеете да реализирате старите си мечти и да укрепите здравето си.
Самотните Раци ще се запознаят с човек, с когото ще им се иска да свържат живота си. Бракът е гарантиран!
А семейните ги очаква поредица от приятни събития. Отношенията със съпруга/та, ден след ден ще укрепват, а интимната сфера ще бъде изпълнена с експерименти.
Тези, които се замислят за втори брак, не трябва да се съмняват в тези си намерения.
Вътрешната хармония и чувственост на Раците ще привлича от разстояние, но, ако вече имате „свой човек“, насочете се към това, отношенията да станат по-ярки и нежни. Ако бракът не ви привлича, просто заживейте под един покрив. Ще видите, че всичко ще се преобрази. Само внимавайте как половинката управлява финансите.
Хороскопът за 2022 година препоръчва на Раците „сто пъти“ да премислят, ако решат да встъпят в трети брак. Вие прекалено цените своята независимост, което пречи на близките ви отношения. Понякога, това е неуместно, ако имате искрени чувства. Отношенията с роднините, особено с братята и сестрите, ще бъдат страхотни.
Не е изключен роман с колега или началник. Но ще бъде по-добре, Раците, да се противопоставят на увлечението, като това ще им помогне да укрепят позицията си в обществото и ще им придаде увереност.
Статусът ви видимо ще се промени към добро, ако партньорът/ката не ви влияят прекалено или не управляват вашите желания. А вие трябва да забавите темпото и по-често да правите компромиси.
Хороскопът за 2022 година препоръчва на Раците да стоят по-далече от хората-вампири. Могат бързо да ви опустошат енергийно, което да ви доведе до слабост, депресия и различни болести. Ограничавайте близкото общуване с тези, които морално ви уморяват, а в замяна не ви дават нищо. И, обратно, бъдете благодарни на тези, които държат на вас и ви ценят.


Кариерен хороскоп за 2022 година за Рак
Раците трябва да се замислят за своето материално положение. Спестявайте, не влагайте пари в проекти, дори да са доходни, защото, през тази година, за вас, не са предвидени големи доходи. Сатурн ще наложи определено табу върху тази сфера.
Хороскопът съветва Раците, в годината на Тигъра, да се заемат с укрепване на физическото си здраве. Ходете повече пеша, почивайте сред природата, вземете си абонаментна карта за някоя спортна зала. Това видимо ще се отрази на силата на духа и енергетиката ви.
Преди да се заемете с нови проекти или дейности, „претеглете“ своето решение. Няма да бъде лошо да се посъветвате, за това, с приятели. Не е изключено, някой от тях да ви помогне да се изкачите нагоре по кариерната стълбица.
Нептун, който транзитира в Риби, ще повлияе благоприятно повишението на квалификацията ви, ученето и подготовката за изпити. Много Раци ще успеят да реализират мечтата, която носят от юношеските си години. Но ви предстои да работите доста, за да получите желаната длъжност. Плутон в Козирог ще оказва влияние върху взаимоотношенията ви с хората. Ще се наложи да се сбогувате с някого, това е неизбежно.
Хороскопът за 2022 година препоръчва на Раците да направят „инвентаризация“ на контактите си. Оставете в живота си само тези, които са ви оказали реална подкрепа и са ви обогатили духовно. А от негативните личности е по-добро да стоите на разстояние. Тези отношения са се изживели, не се дръжте за тях. Повишено внимание върху себе си и личните ви дела! Използвайте влиянието на Плутон за добри цели, не снижавайте самооценката си. Ориентирайте се на нещата, водещи към развитие и постигане на успех.


Здравен хороскоп за 2022 година за Рак
Проблеми, които могат да притесняват Раците през 2022 година са: излишните килограми, задъхването и проблемите в дейността на щитовидната жлеза. За да подобрите самочувствието си, трябва да спазвате диета и да се заемете със спорт. Но не до фанатизъм, а с радост и позитивизъм. Стремете се към съвършенство на фигурата и не забравяйте за физическите упражнения.
Хороскопът за 2022 година съветва Раците да си почиват повече, да се хранят с режим и да укрепват имунитета. Към това, особено стриктно, трябва да се придържате от януари до юли. Пролетта е желателно да си вземете отпуск и да отидете на почивка. Пийте повече чиста вода и течности! Полезни ще се окажат билковите чайове, масажите и йогата. Не намалявайте своята активност, борете се с болестите. А през есента се обличайте топло и пазете гърба си.

Раците ще запомнят 2022 година завинаги. Очакват ги ярки събития в живота, успехи в работата и много неочаквани изненади. Важно е да не отказват предложенията от социален характер. Ще имат възможност да започнат нещо свое – бизнес или проект в интернет. Ако имате деца, тях също ги очакват мащабни промени.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Раците преместване на порасналото им дете в друг град, защото ще учат или заради работа. Любовната сфера също няма да остане без промени.
Раците ще срещна човек, в когото ще видят своята „втора половинка“. Това ще се случи в приятелска компания, на тържество или в делова обстановка.

източник:astrobg.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *