ХРИСТО ИВАНОВ : Призовавам отново ВСС да задвижат процедура по отсраняване на Гешев.

Някои се борят срещу промяната, други я подменят. Промяната трябва да има цел. Целта е до 5-7 години страната ни да е най-доброто място за живеене на Балканите. Това заяви пред БНТ съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов

“Трябва да се стремим не само за високо БВП, но и за човешкия капитал – здравеопазване и образование”, коментира още той. 

“Призовавам отново ВСС да задвижат процедура по отстраняване на Иван Гешев, или да си подадат оставката”, апелира Иванов. 

“Затова ще водя листата във Велико Търново – заставам срещу Делян Пеевски, разкри съпредседателят на ДБ и се обърна към бившия депутат от ДПС: Излез и говори! Но с отговор на въпроси. Ще модернизираме страната или вие ще правите рестарт на държавността с корупционен модел.

“По казуса с гражданството на Кирил Петков и с уседналостта на Мария Касимова-Моасе чакаме компетентните институции да се произнесат”, съобщи Христо Иванов

“В Стара Загора не приеха документите ни защото са с електронен подпис. 21 век в 21 година, когато светът върви напред, ние нямаме такава дигитална комуникация”, допълни бившият депутат. 

“В 25 МИР отстъпих мястото си на Елисавета Белобрадова, по известна като Летящата Козила Ерато, част от гражданската квота – това е бъдещето”, каза още той. 

“Не сме искали парчета от баницата, а качествени и доказани кандидатури. ДБ няма да участва в нечестни коалиции. Коалиционно споразумение с “Подължаваме промяната” и ИБГНИ може да има след изборите”, завърши Христо Иванов

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *