Кирил Петков: Съжалявам, но няма да можете оттук нататък да правите бизнес с държавата по стария начин.

Кирил Петков гостува в сутрешния блок на БНТ. Ето какво коментира той:

” Подписите ми върху актовете са стабилни според практиката на Конституционния съд.

Сега ще се окаже, че и дипломата ми не е истинска. Взимат се полу истини и се сглобяват. Но за нас това е много окуражаващо, защото знаем, че за четири месеца спряхме едни пари на едни хора и сега много ги е страх. Те не могат да си позволят това едни независими хора като нас да влияят в държавата. Ние искаме нулева корупция. Съжалявам, но няма да можете оттук нататък да правите бизнес с държавата по стария начин. Знам, че много хора ще ни хулят и ще искат да ни вкарат в затвора, но няма да ни спрат. Ако се плашех, нямаше да съм тук. Ние сме отбор и не ни плашат думите им. Трябва да се плашат те, че средствата получавани от държавата ще се спрат и няма да се получават по този начин.

Ние показахме, че може да действаме. Хората казват, че колкото повече ни обвиняват, толкова повече се вижда, че сме истински.

Утре ще обявим водачите на листи. Повече от тях са много успешни в това, което правят. Има успешни и известни. Но масово хората не искат да скачат в мръсната игра в политиката. Мен ме беше страх, че ще бъда на 65 години и ще си кажа ” имах цялата възможност да променя посоката на България и не направих нищо”.

Не сме партия на президента, нито продължение на ДБ. Ние сме нова изгряваща партия в центъра със задача да сменим коловозите на България. Вярваме, че ще бъдем на водещото място. За нас процентите нямат значение, ако не може да достигнем до 121 депутата. Искаме по-добра съдебна система, да оправим енергийната система.

Омръзна ни да стоим отстрани и да чакаме някой да ни оправи. “

4 thoughts on “Кирил Петков: Съжалявам, но няма да можете оттук нататък да правите бизнес с държавата по стария начин.

  1. Респект към Петков и всички честни родолюбци!
    Всеки честен българин,който милее за родината ни и иска бъдеще за децата си да излезем на 14.11.да ги подкрепим с благодарност,че проявяват тази смелост!

  2. Само си сменете политиката за КОВИД и ще имате повече от 121 гаса само за вас

  3. Да излезем на 14.11.да ги подкрепим с благодарност,че проявяват тази смелост за спасение на нацията ни !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *