Волен Сидеров:По-реален и автентичен опонент Радев от мен няма да намери.

Волен Сидеров гостува в сутрешния блок на БНТ. Ето какво коментира той.

“По-реален и автентичен опонент Радев от мен няма да намери.

Аз няма как да се отнасям лошо към Русия, защото историята културата те са ни я дали. Днес в Русия има много мислители, които признават по час на лъжичка, че България им е дала много. Сега има залитане по измислени образи. Като анимационни герои. Барбарони и такива, които се нагаждат. Ще се подлъжат доста хора и тогава при редовия българин ще стане обединение националистически към българския фактор, защото ще разберат, че всичко досега е било измама. Не е дошло времето за обединение. След изборите ще се обединят патриотичните формации. След като се преглътне поредната горчива чаша на измамата. Стига вече сабя в ръка, време е да бъда ментор.

15-16 години ме мачкаха, за да ме спрат. Аз съм жертвен агнец.

Кирил Петков е извършил престъпление, което предвижда лишаване от свобода от пет години. Това е по чл.311 НК- документно престъпление. Питам защо досега няма обвинение.

В момента се извършва здравен фашизъм върху хората. Имам познати, които им ампутираха крака, заради ваксината. Мерките, които се налагат са незаконни. И това ще го докаже съда, но някой трябва да го задейства.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *