Мъжките момичета са най-слабото нещо в света, но това, което ги крепи, са техните Корави сърца!

Мъжете Не искат Мъжки момичета.

Мъжкото момиче не прави драми, а живее спокойно. Не обича игричките. Надраснала е дребнавостта някъде на 15. Не обсъжда хора и не се занимава с клюки. Ще ти се стори скучна, защото с нея няма “интригата”, на която си свикнал.


Мъжкото момиче няма да те занимава с проблемите си. Винаги има поне 2 решения и действа веднага. И не защото “не може да разчита на теб”, а защото цени времето ти.
Мъжкото момиче не мрънка. И не защото всичко й е наред, а защото и ти си имал тежък ден и предпочита да ти се усмихне.


Мъжкото момиче работи повече от теб.Излиза преди теб и се прибира след теб. Почти винаги работи и от вкъщи. И не защото е еманципирана, а защото е двойно по-трудно за едно момиче да се докаже в корпоративния Мъжки свят.
Мъжкото момиче е независимо и няма да те занимава с дребни сметки. Тя ще ти даде, но никога няма да поиска. И не защото иска да те смачка като мъж и да стъпче Егото ти, а защото не знае как да живее по друг начин.


Мъжкото момиче няма да ти отмъкне къщата. Тя ще я гради с теб, ще изхаби същите нерви като теб, ще я плаща наравно с теб, ще направи от нея Дом и ще създаде в него Уют. И не защото не може, а защото никога няма да разруши нещо, което е изградила с много любов.
Мъжкото момиче няма да те накара да я ревнуваш. Тя е избрала Теб.Вярва в Теб. Отстоява Теб, както Себе си. Тя няма време за любов на дребно.


Мъжкото момиче ще отгледа децата ви докато работи. Ще става нощем, защото твоята работа е по-отговорна и трябва да се наспиш. И не защото изкарваш малко, а защото тя не знае как да живее без да работи.
Мъжкото момиче никога няма да те предаде. Ще води твоите битки, ще пази гърба ти,ще държи целия ти свят и ще бъде още до теб, когато всички други отдавна са си тръгнали.
Мъжкото момиче ПЛАЧЕ, но вали навътре. И не защото е по-силна от теб, а защото не иска да те притеснява.


Мъжкото момиче никога не си тръгва първо. Ти си си тръгнал от нея много преди тя да ти каже Сбогом.
Мъжкото момиче може да прости всичко, но не и Лъжата. За нея това е Предателство. Моментът, в който я виждаш за последен път. Необратим е.
Мъжките момичета са най-слабото нещо в света, но това, което ги крепи, са техните Корави сърца!

Велислава Ножарова, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *