Антония Първанова:Докъде би могло да стигне безумието на едно падение?!? Например, може чрез промотиране на бонуси за хазарт да стимулираме ваксинационната мотивация

ДЪНОТО КАТО ВРЪХ

Докъде би могло да стигне безумието на едно падение?!? Например, може чрез промотиране на бонуси за хазарт да стимулираме ваксинационната мотивация. Чудя се колко ли трябва да си перверзен, за да ти хрумне подобна идея, че и клип с футболна легенда да завъртиш по де що голяма телевизия има. На всичко отгоре, въпросната легенда и тя се изказа “компетентно” по въпроса за ваксините.

И ако чалга опростачването не е достатъчно, дали ще се прибегне до ваучер за парцалки в мола, силиконови гърди, хиалуронови устни, ботокс и кой знае още какво?

Очевидно, мениджмънтът на пандемията е всеяден и е преценил масовото ценностно ниво за достатъчно пропаднало, за да е приемливо да се грижат за здравето ни чрез стимулиране на зависимости. Хазартът мина, сега е ред на алкохола, цигарите, наркотиците …

Човешките свободи, образованието, здравеопазването, културата, туризмът, бизнесът, спортът … вече паднаха жертва. Ако така върви след зависимостите ще дойде ред и на нуждите – храна, вода, въздух и точно там някъде се намира върхът на дъното!

Антония Първанова, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *