От днес започва щастлив период за тези четири зодии.

От днес до 8 октомври започва период, който се счита за много успешен. Период, в който човек може да сбъдне желанията си бързо и с увереност.

Това е много важен период за няколко зодии, които трябва да хванат късмета здраво и да не го пускат!

Всички техни големи мечти и желания ще се сбъднат, а пречките ще бъдат премахвани с лекота.

Идва щастливо време, в което късметът ще управлява.

Тези дни ще са успешни за всички представители на зодиака, но има 4 зодии, които ще могат да се възползват най-много от магичния период. Ето кои са те:

Телец – Астролозите обещават за Телците това да бъде период на пълна хармония. Не е напразно, че работите толкова много напоследък, понякога забравяйки за почивка. Късметът ще сполтеи Телеца няколко пъти за този кратък период. Такъв късмет не се среща често! Голямата печалба най-накрая ще достигне за вас – финансова или пък морална и емоционална. Може би имаш някое съкровено желание, което очакваш да се сбъдне отдавна. Е, в началото на октомври може да стане реалност! 

Дева – Девите винаги постигат успехи с цената на много труд, но съдбата не забравя за тях, докато изпраща подаръци към зодиите през тези дни. Вселената винаги ще награждава Девите, стига те сами да поискат и да не забравят, че всяка победа изисква и много работа. Като всички представители на зодиака, Девата също има своето съкровено желание, което предпочита да не разкрива пред останалите. Радвайте се Деви, защото вашето желание ще бъде чуто от Вселената и и то ще се изпълни на 100%. Ще бъдете щастливи като малки деца и ще споделяте щастието си с другите. 

Везни – през този период Везните ще оставят всичките си съмнения на заден план, ще се радват на заслужено внимание, ще кипят от идеи и ще получат онова, което заслужават от Съдбата. Тези дни ще бъдат изпълнени с късмет и щастие, а Везните отдавна заслужават повече от тези блага. Те ще осъзнаят, че определно са на прав път и се движат директно към най-големите си цели и мечти.

Козирог – Козирозите не са свикнали да се доказват, те вече знаят какво заслужават в този живот. Основните им качества – решителност и постоянство, ще им помогнат да станат лидери през следващите дни. Козирозите винаги получават това, което искат, не се съмняват в силата си и стоят здраво стъпили на земята. Но имат нужда от малко повече късмет в сферата на личните взаимоотношения и именно това ще им се случи през следващите дни. Съдбата ще им се усмихне с любовен план!

източник:edna.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *