Великата астроложка Линда Гудман за жената Водолей.

Жената Водолей притежава верността, присъща на постоянните слънчеви знаци, когато е влюбено, ала у нея се срещат също и безстрастието, и хладината, характерни за възхушните зодии.

Възможно е да имате щастливи взаимоотношения с жена, управлявана от Уран, ако й дадете свобода да се посвещава на безчетните си интереси и да кръжи сред приятелите си.

Не се опитвайте да я привържете към печката или към кравата. Питайте някой патил мъж. На нея може внезапно да й хрумне да учи балет, да медитира сред планините или да се запише в Корпуса на мира. 

Тя принадлежи на всички и същевременно на никого. Любовта й може да е нежна и вдъхновена и все пак в нея има нещо изплъзващо се по недоловим начин, както е с почти забравена мелодия. 

Момичето Водолей настойчиво държи на свободата си, ала приеме ли избраникът ѝ връзката при такива условия, верноста й към него е безгранична.

Ето нещо, което ще ви хареса: тя няма да се интересува силно от банковата ви сметка (освен ако не е с асцендент Рак, Козирог или Телец). Тя няма да се разстрои, ако не сте най-богатият човек в града, но ще очаква да ви почитат за вашите интелектуални постижения.

Доктор Кристиан Барнард със сърдечните му трансплантации и Вернер фон Браун с неговите ракети биха я заинтересували много повече, отколкото Пол Гети и милиардите му. 

Когато се втурнете да уловите тая пеперудка в мрежите си, помнете, че тя никога не би споделила непредсказуемия си живот с мъж, който не е верен на себе си.

Нейните своеобразни етични норми може да са най-невероятното, на което сте попадали, и да се различават доста от общоприетите, ала тя се придържа към тях докрай.

Склонна е да разбере, че и вашите правила са силно индивидуални.Тя не възразява срещу това, само не правете компромиси с тях.

Romantic 500 Days Of Summer GIF - Find & Share on GIPHY

Тя е идеалното момиче, ако сте се ориентирали към кариера в областта на политиката, науката или образованието. Не бихте могли да направите по-добър избор, стига да не попаднете на жена с неблагоприятни аспекти в рожденния хороскоп, която обича да скандализира хората, като ходи боса по улиците или пуши в автобуса големи черни пури.

Тук-там се срещат някои доста необуздани и странни особи сред управляваните от Уран жени. Ала типичното момиче от тази зодия е истинско съкровище за пред обществото. Тя е изискана, духовита, жизнерадостна и извънредно приспособима към всякакви социални слоеве.

Липсата на подозрителност при нормални обстоятелства е рядка добродетел. За един търговски пътник типичната жена Водолей е въплъщение на мечтите му. Ако тя ви хване в изневяра това силно ще нарани чувствителната й природа.

Ще го разберете щом погледнете тези странни замечтани очи. Ала без причина никога няма да ви подозира и рядко ще се усъмни в думата ви.

Типичната уранова жена няма да ви проверява след излизането ви, няма да ви телефонира в службата, няма да преглежда носните ви кърпи за следи от червило, нито ще дири руси косми, закачили се по ръкавелите ви.

Измамата трябва да се натрапи на вниманието й, тя не ще тръгне да я дири сама. Но не бързайте с прекомерните хвалби. Трябва да си дадете сметка, че липсата на страстна ревност у нея не е изцяло резултат на морална сила.

Най-напред тя вероятно още след първия поглед е подложила характера ви на дисекция под микроскоп. Освен това си има толкова странични интереси и хора, с които й прави удоволствие да разговаря, че не й остава много време да се тревожи какво вършите, когато не сте й пред очите.

За Водолеите от двата пола често е в сила поговорката „Далче от очите, далеч от сърцето”. Отсъствието рядко засилва привързаността на Водолея. Понякога жената Водолей ще понесе партньор кръшкач, защото открива някои важни неща за себе си само у него, тъй че ще си затвори очите за волностите му. 

От друга страна, ако тя в действителност не се нуждае от вас, въпросната морална сила ще заработи в обратна посока още при първото доказателство за изневяра. Тя просто ще си иде.

Не се опитвайте да разпалвате въглените. Те вече са съвсем угаснали и студени. Не е вярно, че сами предизвикват разделите или че те им доставят удоволствие; просто не ги приемат като шок, подобно на по-сантименталните си посестрими. 

Естествено, можете да си останете приятели. Защо не? Тя има желание за това. Жената Водолей никога не се стеснява да поддържа дружески отношения с бивши любовници или съпрузи. Тя е забравила миналото и е изтрила от съзнанието си всички спомени. 

Трябва да очаквате, че тя ще човърка в душата ви, докато не ви остане нито една несподелена тайна, нито една неанализирана мечта. Само не се опитвайте да разнищвате нейните лични мисли. С жената Водолей играта не се играе така.

Тя ще прикрива мотивите си и понякога ще си доставя странното удоволствие умишлено да ви обърква. Обикновено ще бъде искрена, но не забравяйте, че за нея едно е да излъже, а съвсем друго е да премълчи част от истината. 

Външността й е озадачаваща. Повечето жени Водолей притежават притегателна, вглъбена красота. Един път създават впечатление на нежни мадони, после изведнъж заприличват на жизнерадостни селянки и преходът е мигновен като яркосиния зигзаг на урановото електричество. Маниерът им на сближаване може да ви зашемети.

Сред тях има и такива, които не биха посрамили корицата на нито едно модно списание, ала най-малкото което би могло да се каже за средната жена Водолей е, че е конвенционална в облеклото си. Способна е да носи тоалети, на които всяка циганка би завидяла и които странно се съчетават с нейната индивидуалност.

Разговорът с нея ще бъде за събеседника най-слабо казано паметен. Тя има очарователни маниери и обикновено се държи плахо, едва ли не резервирано.

После настъпва един от онези внезапни уранови изблици и се чува забележка, нямаща нищо общо с казаното от присъстващите. Умовете на другите може и да работят в логична последователност, ала нейният прескача зигзагообразно от утрешния в днешния ден с не повече преднамерена насоченост, отколкото при светкавицата.

От време навреме ще подхвърли някоя неочаквано трогателна фраза. Ще я питате какво мисли за космическите пътешествия, а тя ще рече: „Като бях мъничка, мислех си, че звездите са дупки в пода на рая, откъдето струи свелина.”

Ако я заварите в по-различно настроение и споделите, че разтопяващите се снежни човеци ви натъжават, тя ще ви парира: „Стопеният снежен човек е просто купчина мокър сняг, Чарли.” Най-напред мечтателна, после – практична.

Отначало плаха, сетне – твърде буйна. Жените Водолей безжалостно осмиват всякакви истории за летящи чинии и малко след това ви разправят случка с нашарен на точки елф, появил се на прозоречен перваз. Никога не разговаряйте отвисоко с тях. Те се дразнят, когато не ги смятате за равни, и не проявите ли разбиране, оттеглят се и стават недостъпни. 

Поради безпристрастната обективност на характера й на нея не й е лесно да дава израз на дълбоки чувства. С изключение на внезапните кратки откровения, тя няма много думи, с които да изкаже любовта си, а физическата й страст е тясно свързана с ума и душата.

 Вашата избраница Водолей може да плува през дните и нощите с грацията на горд лебед, но в романтични ситуации се случва да бъде и тромава мецана. За Водолея границата между приятелство и любов често е невидима. Тази жена намира извънредно глупави песните за влюбени, които имат очи само един за друг.

Толкова чудеса има по света, разкриващи се пред човешките очи, че на нея й се струва чиста загуба на време да се взира в нечии ириси.

Тя с удоволствие ще ви позволи да я хванете за ръка и да вървите редом с нея, додето щастливо се любува на изгрева, на някоя стара кола, на коня на млекаря, на жълта боклукчийска кофа, на препариран бухал или на червен балон, закачил се над църковния купол. 

Пуснете я сама да се скита из нейната Страна на чудесата, когато пожелае и тя никога няма да разпитва защо тъй често се събирате на карти с приятели. 

Най-бързият начин да я изгубите е да демонстрирате ревност, собственическо чувство или предразсъдъци, да бъдете критичен, тесногръд или много консервативен. Ще трябва също така да харесвате приятелите й, които несъмнено ще бъдат от най-разнообразен десен. 

Често я обзема внезапно вдъхновение, а интуицията й е забележителна. Първоначално преценката й може да не изглежда разумна или практична, защото вижда с месеци и години напред.

Жената Водолей живее в утрешния ден и вие сте в състояние да посетите бъдещето чрез нея. Онова, което тя твърди, ще се сбъдне, макар и след много отлагания и перипетии. В края на краищата, струва ми се, че това е най-особеното у вашата избраница, родена през февруари. Тя си пада малко магьосница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *