Ето какво прави мъжът Стрелец толкова страхотен

Всяка жена, която мечтае за любов, страст и приключения, трябва поне веднъж да е излизала с мъж Стрелец.

Това са хора отличаващи се с невероятна жизненост и спонтанност. Те са като децата – живеят в света на фантазиите, пълен с рицари и принцеси. Те са сърдечни и топли, винаги приятелски настроени спрямо другите. Готови са да помогнат, но усетят ли и най-малкия за доминиране или обсебване върху себе си, бягат.

Това е много двойствен знак, а в тези знаци винаги има едно противоречие.

Мъжът стрелец и как да го спечелите

Мъжът Стрелец е безкрайно любопитен, заобиколен от приятели и човек на живота. Безкрайно честен и искрен, той е готов да нарани хората, но да каже каквото мисли. В същото време се чувства ужасно виновен, ако нарани някого и бързо се опитва да го успокои. Лесно му минава, но в същото време не е добре да го ядосвате. Побеснее ли, трудно ще го успокоите. А за да го задържи жената до него, трябва да уважава свободния му дух. И да му прощава всякакви забежки.

Жената, която иска да спечели мъжа Стрелец, трябва да притежава три качества – интелект, чар и класа.

Блясъкът привлича стрелеца, но той доста бързо започва да се абстрахира от него и да търси нещо повече от красиво лице. Визията за него е важна, но много по-важен е характерът зад нея.

Разочарова ли се в любовта, той предпочита да влиза във връзка с жени, които не могат да застрашат свободата му. Поради това омъжените жени, могат да му станат навик, който трудно ще изкорени.

Нито една жена не може да запази този човек само за себе си. Ако е по-настоятелна, той ще се подчинява привидно на нейните желания, докато не му омръзне. В действителност мъжът Стрелец ще изисква една по-свободна връзка и ще стане толкова критичен спрямо нея, че от тяхната връзка ще остане само една хлабава физическа връзка, която постепенно ще се разпадне напълно.

На него му е нужен някой, който да го ухажва, който ще разбира желанието му за общуване, някой, който е отворен за живота, както той самия.

Много мъже, които са родени под този знак избягват брака, защото искат сами да са си господари. Но намерят ли правилния човек, те са безкрайно всеотдайни, а децата им ще боготворят бащата, който е склонен към приключения.

Стрелецът е фин любовник, знае всичко за секса и футбола, и търси жена, която ще споделя неговите идеали и няма да го разубеждава, дори и да е просто от лицемерие. Задължително условие е жената до този мъж да бъде жизнерадостна и с чувство за хумор. Взаимното доверие за него е най-важно в живота.

Имайте предвид, че онова, което ще спечели мъжът Стрелец е свободата, която му давате и безусловната любов. Ако го ограничавате, поставяте му условия и се опитате да му поставите граници, само ще го отблъснете.

Мъжът Стрелец се печели с положителна енергия, безграничност и оптимизъм, широка усмивка и чувство за хумор.

източник:damski-club.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *