Подготвят удар срещу Бойко Рашков и заместника му, за да спечели ГЕРБ изборите?

Подготвят удар срещу Бойко Рашков и заместника му, за да спечели ГЕРБ изборите, научи Фрог нюз от депутати в последния 46-ти парламент.

Атаката срещу Бойко Рашков и заместника му Енчо Мирчев е заради изборния резултат на предните избори. По оперативни данни те са причината за загубата на ГЕРБ в активната им работа по купуването на гласове.

За да бъде ударен тандема и за да могат да се развържат ръцете на купувачите е проведена тайна среща на морето между Бойко Борисов, Д. Вълчев, Томислав Дончев и Волен Сидеров. Твърди се, че там е присъствал и кандидатът за президент на ГЕРБ. Обсъждано е, че Енчо Мирчев и Бойко Рашков са пречка за изборите и възможността ГЕРБ да спечели. Това засега са слухове, но източниците ни смятат, че став дума за организирана атака.

Има информация, че парите за купуване на гласове вече са дадени по региони. Целта е президентът Румен Радев да отиде на балотаж и да не спечели на първи тур. Твърди се – недоказано, че Волен Сидеров също се е кандидатирал за държавен глава, за да могат да се разпръснат гласове.

Пред бивши депутати се коментира и друга атака към Рашков. Твърди се, че сочен от медиите трафикант на име Паскал е направил контакт с Пламен Узунов от президентството, за да се договори отстраняването на Енчо Мирчев. Целта била да се вържат ръцете на Бойко Рашков за изборите и той да не може да удари трафикантите на гласове. Източникът ни твърди, че в заверата участва и отговорен служител на СОБТ, близък на Паскал, който покровителства каналите на цигари и мигранти.

Имало данни, че заверата е ефективна. Днес премиерът Янев е извикал зам.-шефът на МВР Енчо Мирчев,за да му съобщи, че вероятно трябва да се разделят. Нещата са стигнали дотам, че се планира и среща при Румен Радев, за да го уведомят за въпросната афера.

Цялата тази информация е недоказана, но тя усилено се разпространява в определени кръгове.

Фрог нюз само запознава своите читатели за твърдения в политически кръгове, но не застава зад нея. Вероятно това е част от започналата предизборна кампания.

Източник:frognews.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *