Илиян Василев:Зеленото движение помогнаха на Борисов и неговите олигарси с ВЕИ да изгонят Шеврон от България.

Днес цената на природния газ ще се приближи до 100 евро на МВтч, вече е 91, заради зелените и климатични екстремисти, които дамгосаха фосилните горива и допринесоха за масов отлив на инвестиции от тях. Преди 10 години тези господа от Зеленото движение помогнаха на Борисов и неговите олигарси с ВЕИ да изгонят Шеврон от България. До сега можехме да имаме собствен газ и да не треперим за цените на борсите.


Сега във време в което въглищната енергетика дава 60 процента от електроенергията, призовават !?! да я закрием.
Не зная какъв е електоралния принос на зелените към ДБ, но определено неприязънта, която раждат сред бизнес и консуматори е огромна.


Това е ахилесоата пета на ДБ, които незнайно защо са им предоставили терена да определя представата за позиция на коалицията по темата енергетика. Обществото е настръхнало с тези цени и климатичния екстремизъм му идва в повече.
Разчитам на Панев да ги укроти и вкара малко разум, защото пораженията ще бъдат огромни. Направил си белята и се хвалиш с това.
Предават и екологичната идея – за чистата среда около нас, защото близо 5 милиарда лева, които ще платим за емисии през стоките и услугите които потребяваме, те не отиват за чиста среда, а да пълнят джобовете на бизнесмени и финансови спекуланти. И Сандов знае това.

Илиян Василев, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *