Зодия Овен месечен хороскоп за Октомври

Представителите на зодия Овен през октомври, ще събират плодовете от миналата си работа. Проектите, на които силно сте разчитали, ще докажат своята ефективност. Доходите ви ще започнат да нарастват. Мнозина ще могат да укрепят позициите си в обществото, на работа, в семейството. Това е време за поставяне на амбициозни цели. Що се отнася до негативните моменти на този месец, предвижда се само умора. Старайте се, тя да не се натрупва. Ако усетите енергиен дефицит, значи е време за почивка и възстановяване на силите.

Октомври също е интересен, защото ще може да постигне резултати в начинания, в които вече сте вложили много усилия. Това се отнася както за професията, така и за сферата на чувствата. На фона на тези триумфи, трябва да се погрижите за вашата безопасност. Факт е, че успехът, спечелен от вас, ще се превърне в причина за клюки. Откажете се от прекомерното откровеничене, дори с онези хора, които сте свикнали да считате за съмишленици или приятели.

Любов и семейство

Разцветът, който ще настъпи в личния ви живот, ще е в резултат, от приложените в миналото усилия. През октомври необвързаните представители на знака, ще покорят точно този човек, който дълго време не им е отговарял със взаимност. Това е ценна победа и трябва да разберете, че без допълнителни усилия двойката ви може да престане да съществува. Направете всичко, за да поддържате интереса на човека, който сте спечелили толкова трудно. Ако обектът на вашите мечти, все още не се е появил на хоризонта, не спирайте да търсите. Това определено ще донесе добри резултати.

Семейните представители на знака е добре през октомври, да мислят не само за бита. Разговорът за него определено е важен. Но не забравяйте да се интересувате от мислите и чувствата на любимия човек. В края на този месец, ще имате възможност да изпълните едно от най-съкровените му желания. Благодарността, която ще получите за това, ще бъде безценна.

Кариера и финанси

Има смисъл да удвоите енергията си в професионалните дела. През следващите четири седмици, ще може да постигнете повече, отколкото през последните няколко години. Спрете да губите време и енергия. По-добре посветете цялата си сила на бизнеса, отколкото да нищите клюки с колеги или да пишете и общувате в социалните мрежи.

Тези, които работят за себе си, ще могат да се отпуснат едва към края на месеца. В този момент най -накрая ще се уверите, че не напразно сте започнали нов проект и че той, успоредно с предишните ви начинания, ви позволява да реализирате по-високи печалби. Само не забравяйте да благодарите на персонала си, за тази победа.

Здраве

През октомври, здравето няма да е силната ви страна. Постоянно ще трябва да се борите с вируси, да правите профилактика и да посещавате лекари. Хубавото е, че всичко ще свърши добре. Успешно ще победите всяка болест, основното е вашето позитивно отношение. И все пак, не забравяйте да приемате витамини, защото периодът на неактивното слънце, значително ще намали имунитета ви.

Колкото и да се опитвате да избягате от проблемите, сега няма да успее. Време е да се заемете с тялото си, иначе излишните килограми не само ще развалят външния ви вид, но и значително ще разклатят вашето здраве. Започнете с лека физическа активност, като ходене или йога. Водната аеробика и всичко свързано с водата, ще бъде от полза. Ходенето в сауна, ще ви помогне да подобрите кръвообръщението.

източник:astrostar.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *