Христо Иванов обяви, че Василев и Петков са тежката артилерия на промяната за края на ерата Борисов.

Ситуацията е извънредна, президентските и парламентарните изброи вървят ръка за ръка и не можем да ги делим. Така съпредседателят на Демократична България (ДБ) Христо Иванов коментира предстоящия вот 2 в 1. 

“Искаме мнозинство, което не само разпределя бюджета, а властта да е разделена така, че та няма твърде много сила в една страна”, каза още той. 

Ситуацията е сложна, а ние обмисляме различни варианти. ДБ е една от малкото формации в България, които показват модела на коалициите и се взимат колективни решения”, допълни съпредседателят на Демократична БългарияТрябва да има ясни мнозинства, разкри Иванов. 

Борисов приключи, смята Христо Иванов.

“Гледаме с надежда към Кирил Петков и Асен Василев. Те ще мобилизират допълнителни избиратели по пътя към промяната”, заяви съпредседателят на ДБ. 

Ролята на “Демократична България” е да сме глас на трезвеност. ДБ е гаранта за германския модел на управление, допълни Иванов. 

източник: novini.bg

1 thought on “Христо Иванов обяви, че Василев и Петков са тежката артилерия на промяната за края на ерата Борисов.

  1. Киро и Асен са тежката артилерия на Спонсорите на революционният устрем обзел по червеникавата и по московската част от българите от миналото лято когато бизнес проекта на Прокопиев акустира с разрешението на Падишаха на плажа около двореца . Христо проба да се задържи над водата щото много добре знае , че паричните потоци са насочени към новият проект на Спонсора . Жал ми е за приятелите ми от ДБ но им бях писал , че като всеки бизнес проект те са временни и зависят от оценката на риска на Спонсора както и от дългосрочните цели на проекта .. . Не на последно място . те си изиграха и ролята на проевропейско м’ре отредена м от революционният щаб на метежа .. В момента такова но забележете …. с много по голям фронт за коалиране в ляво .. Това не , че не беше възможно с държанките от ДБ но е много по възможно с Новият бизнес Проект ПП .. Новият проект дори може да се коалира и с Възраждане което с ДБ беше тегаво .. Впрочем всички си спомняме играта на ДБ с Копейкин във Варна където дружно ДБ ейци гласуваха за хората на Възраждане .. Интересното е друго .. Помолих приятелите си от ДБ да внимават да не загубят активисти .. те масово ще се насочат към новият проект .. знаем всички , че ДБ арските активисти са шавливи и това ще обезкърви структуроте на ДБ .. Който веднъж е клякал до ципа на панталона на Радев ще го направи и втори път .. Внимавайте момчета , че оставате без индианци а и вождовете се спасяват през ОТВОРЕНАТА ВРАТА .. Все пак успех на ДСБ на изборите … Въпрос на време е да излезат от Бизнес Проекта ДБ и да започнат да се държат като десни хора .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *