Хороскоп за месец Октомври за зодия Скорпион

Представителите на зодия Скорпион през октомври, ще могат да постигнат много нови победи. Професионалният аспект ще се развива особено добре. Целите, които преди са изглеждали непостижими, ще станат реалност. Всичко това ще изисква значителни усилия. Съществува риск много от вас да се почувстват слаби и изтощени до края на месеца. Не се насилвайте да бъдете активни! Най-правилният вариант е, да започнете възстановяване на уморено си тяло.

Октомври по-принцип може грубо да бъде разделен на две половини. Първата е периодът, в който лесно ще може да постигнете големи победи в професионалните дела. Тези които са се борили за признание в обществото, ще постигнат тази амбициозна цел. Безработните, ще имат шанс да избират между няколко престижни работни позиции. През втората половина са възможни проблеми с вътрешния свят, депресия, старите комплекси или фобии от детството могат да се обострят. На фона на всичко това, ще се появи и умора от тежката работа. В този момент трябва да се отдръпнете от задачите и да се обкръжите с тишина и спокойствие.

Любов и семейство

На любовния фронт не се предвижда нищо, което си струва да запомните. Семейният живот на представителите на вашият знак, ще бъде спокоен, монотонен и изключително прост. Вие и вашият партньор с ентусиазъм ще решавате ежедневни въпроси, ще обсъждате бъдещето на по -младите членове на семейството и сякаш ще забравите за романтиката, без която брачната връзка е немислима. 

Този аспект поне засега, ще бъде на последно място.

Що се отнася до необвързаните, шансовете да срещнете любовта този месец са малки. За щастие, едва ли много от вас ще се притесняват за това. През октомври, ще отделяте по-голямо внимание на кариерата си, ще учите и ще създавате домашен уют. Редките срещи с приятели, ще бъдат най-добрият начин да се отпуснете и да получите запас от ярки емоции.

Кариера и финанси

Най-големите постижения този октомври, ще бъдат в професионалните дела. Тези от вас, които винаги са мечтали да завладеят кариерния Олимп, ще успеят да стигнат до самия връх. По принцип всеки представител на вашия знак има шанс за успех, но не трябва да разчитате само на късмета, не трябва да спирате да работите усилено.

Тези които имат собствен бизнес, в средата на есента, ще се опитат да повишат репутацията на своята фирма. И ще може да постигнете тази цел, ако не „спрете“ по средата на пътя. От този месец за вас започва период на големи реформи, които ще отнемат много енергия и материални ресурси. Бъдете търпеливи.

Здраве

През октомври са вероятни обостряния на хронични заболявания като артрит, остеохондроза, невралгия. Сега е по-добре да не излагате тялото на сериозен стрес и да се обличате по-топло. Правете ежедневно упражнения, започвайте деня си с тях. В случай на силна болка посетете

вашият лекар, ще получите компетентно лечение и ще влезете в ремисия.

Необходимо е също да подобрите кръвообращението си. Сауната е перфектният начин, така ще премахнете токсините и ще подобрите притока на кръв. Запишете се за масаж, това е чудесен начин да освободите мускулното напрежение. Може да използвате и масажор у дома.

източник: austrostar.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *