Нидал Алгафари:Все пак той е от София. Повтарям София. Какво толкова е направил?

Приятели,

моля госпожите и господата от етичната комисия в храма на духовността ни, да не атакуват хората на Слави. Какво от това, че доцентка се е трудила, търсила, ден и нощ, и писала?! Не ли е по-важно най-обичаният, таченият, неповторимият кандидат за заместник- министър председател и за вътрешен министър да изпъкне. Все пак той е от София. Софииия. Какво толкова е направил? Бил взел труда на госпожата и го направи популярен. Не бъдете така лоши, а се съберете отново и го наградете. Не го ли сторите, ще видите вие като стане министър.


Много моля и госпожите и господата от социологическите агенции, да изписвате винаги, ама винаги хората на Слави, като първи, даже да са с резултати, според проучванията ви пети. Първо изписвате СЛАВИ 10 %, след това ГЕРБ 24 % и така нататък.
Много моля и госпожите и господата конституционни съдии и техни съветници да вземат най-сетне решение за казуса с кандидат народния представител от Пловдив. Най-доброто ви решение ще е, “Този е изключението, които потвърждава правилото”. Да не забравяте, че Темидата е с превръзка на очите, т.е. може и да може.


Моля и госпожите и господата от парламента на Европа, като дойдете в България, както са ви поканили от ДПС, разгледайте природните красоти, вижте историческите находки, хапнете шопската ни салата и отпийте от ракийката ни и не се занимавайте с действията на вътрешният ни министър по време на избори. Не за нещо, ами ще ви се наложи да подписвате декларации, да усетите гостоприемството на министъра ни за 24 часа.


Толкова си ни е добре така. Плагиати, сърдити Петковци, дамаджани с ракийка и някои, които ползват Конституцията за бърсане на телесните си части. Ама си е наше, някак родно си е!

Нидал Алгафари, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *