Ваня Червенкова с трогателно признание.

МОГА ДА РАЗРЕША НА БОЛКАТА ДА МЕ ПРЕВЗЕМЕ САМО ПЪРВИТЕ 48 часа!
ПОСЛЕ Я ПРЕВЗЕМАМ АЗ!!!


Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми пишете стотици съобщения. Вие сте уникални! Толкова топли думи.. иска ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщаме.


Сега… Заради стотиците зададени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и заедно с хирурга, който избрах взехме решение да ги направим наведнъж. Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възстановяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%. И заради годините и заради наистина големият обем. Подложих се на амбоминопластика достатъчно голяма и сериозна, както и смяна на гръдни импланти. Истината е, че те ми създаваха проблем , както и започнаха да ми пречат при тренировките и особено при аклиматизацията на последния висок връх Елбрус. Знаете, че дадох заявка след Нова година веднага да изкача два поредни седемхилядника, а слеь година започвам и осемхилядници/ Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения кислород, започва всичко да ми пречи , затова се подготвям за следващия етап.


Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “ Кога ще мога да тренирам и след 4 месеца ще издържа ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, но след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя .
Истината е също, че аз се боря много с болката. За съжаление този път не можех да приемам никакви болкоуспокояващи , заради тежката алергия , която получих преди Елбрус. Толкова се стресирах тогава, че предпочитам да търпя , отколкото да бия със седмици Урбазон и всякакви кортикостероиди. Поради дългите часове операция , знаете, че идването в съзнание е тежко и неприятно . Аз съм ветеранка 🤣 и ще споделя истината за много бързото възстановяване. Всеки ден минимум 5-6 литра вода, за да излезе цялата отрова и никакво залежаване. Вземате под ръка дренажи , маркучи и правите разходки. Аз още вчера на третия ден , леко изчезнах от болницата🤣 и направих около 2 км пеш. Радвах се на уникално есенно време, на търговците По улиците, на старите хора по пейките, на есенната реколта, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомбите кучета.сядах, почивах и пиех много вода.


Истината е, че човешкия организъм има безкрайно много ресурси за които ние не подозираме.
Истината е, че трябва да се храним умерено и правилно, да пием чиста и заредена с благодарност и любов вода, истината е, че трябва да спортуваме и да не преставаме да се движим .
Истината е, че на тези години вече мога да си позволя да редуцирам всички боклуци / без извинение / от живота си , а младите трябва да се учат. Тепърва да различават сеното от плявата, тепърва да извървяват пътя си, за да достигнат онова състояние, което ще ги направи мъдри, щастливи и Спокойни!
Както се пише в Еклисиаст в Библията:

Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето:
Време за раждане, и време за умиране; Време за насаждане, и време за изкореняване насаденото;
Време за убиване, и време за изцеляване; Време за събаряне, и време за градене;
Време за плачене, и време за смеене; Време за жалеене, и време за ликуване;
Време за разхвърляне камъни, и време за събиране камъни; Време за прегръщане, и време за въздържане от прегръщането;
Време за търсене, и време за изгубване; Време за пазене, и време за хвърляне;
Време за раздиране, и време за шиене; Време за мълчание, и време за говорене;
Време за обичане и време за мразене; Време за война, и време за мир.
Благодаря на всички, които ми пишат и ми дават положителната си енергия !
Колко е хубаво хората да се обичаме един друг…
Мои сторита можете да гледате всеки ден в инстаграм …


Не ги споделям тук, заради политиката на Фб, която спира музиката, която ограничава рийча.. сякаш не сме ние потребителите, благодарение на които съществуват те.. MF😡🤣
Благодаря на Хасан и Навлян Бербер , както и на изключително близкия ми приятел Ердинч и неговото семейство,които ме затрупват с плодове, солети, ядки, цветя и много внимание и любов!


За приятелите не казвам, пишем си всеки ден и те знаят, че са в сърцето ми..
Никол тече във вените ми♥️♥️👼🏻🌸
А за Вас непознатите, но вече станали сме си близки през годините.. обичам ви и знаете, че е от сърце!

Ваня Червенкова, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *