Жената Рак и нейното меко сърце

ената Рак е чувствителна, но това не се отнася само за нейните нужди, но и за нуждите на другите, което я прави една от най-ценните и грижовни жени в Зодиака. Тя много трудно приема критика и често тежките думи стоят дълго време в съзнанието и. Луната, която е управляваща за тази зодия, дава на жената Рак силна интуиция и още по-силно въображение.    360p geselecteerd als afspeelkwaliteit Тя умее лесно да „усеща” хората и, ако не харесва някого, то определено има защо. Може да не разбере веднага причината, но рано или късно, усещанията и ще се окажат правилни. Също така, нейните силни инстинкти веднага и показват на кого може да се довери и от кого е по-добре да се пази. Това са едни от най-важните и качества.

Жената Рак и любовта Жената Рак се влюбва бавно и предпазливо. Отказва категорично да бъде притискана. Веднъж влюби ли се, обаче тя е предана и вярна любовница. Емоционалната и страна често води до това да бъде наранена неволно, така че партньорът й трябва да е тактичен и да уважава чувствата и. Жената Рак е срамежлива и резервирана и именно поради тази причина има нужда от повече време, за да се отпусне и да се отдаде на истински чувства. Когато са влюбени, тези жени са търпеливи и ще се справят с всяко предизвикателство в името на истинската любов. Притежавайки способността да обича, жената Рак е изключителен партньор. Когато открие мъжа на мечтите си, тя ще захвърли предпазливостта си и ще се отдаде на истинска любов. Жената Рак и кариерата Способността и да се справя спарите и да усеща чуждите нужди и емоции правят жената Рак идеална за кариера свързана с образованието, консултирането, журналистиката и медицината. За нея най-важни са дома и огнището. Тя обича да се грижи за деца и животни. Ето защо кариера свързана с това ще я прави истински щастлива.

Неслучайно те са животното с черупка в зодиака – това е, защото носят любовта си като броня и са достатъчно силни и с достатъчно голямо сърце, за да си позволят да обичат безгранично близките си. Представителките на тази зодия държат на семейството, приятелите и дома си повече, отколкото някой изобщо може да си представи. Ако успееш веднъж да я спечелиш и тя реши да сподели живота си с теб, можеш да бъдеш сигурен, че тя ще прави всичко по силите си ти и мини рачетата, които може да се появят впоследствие, да бъдете винаги в безопасност и да се чувствате спокойни и щастливи.

Рядко ще ти се налага да се чудиш какво й е, защото жената Рак в общи линии е неспособна да прикрива емоциите си и да ги сдържа. Не казвай после, че не си бил предупреден! Ето още осем причини защо да подариш сърцето си на представителка на тази зодия е най-добрият избор, който можеш да направиш в живота си: Ще прекоси океани и ще мине през огън, за да бъде до теб, когато се нуждаеш от нея Раците са едни от най-грижовните в зодиака. Ако техен любим човек е в беда, те няма да загубят дори секунда в чудене и колебания, просто ще тръгнат към тях на всяка цена. Колкото и да е безнадеждна ситуацията, от тях ще чуеш единствено: „Не се притеснявай, ще оправя нещата!” Тя притежава най-топлите и любящи очи Жената Рак ще те гледа със своите прекрасни очи винаги по такъв начин, че никога няма да ти липсва усещане за обич и сигурност. И ще е напълно искрена. Няма да можеш да откриеш по-класна дама, където и да търсиш Тя е елегантна, класна, с добри обноски и културна. Никога няма да се притесняваш да я заведеш където и да е, защото няма дори и минимален шанс тя да каже нещо не на място или да направи повърхностна забележка.

Обноските й са достойни за визита и при кралицата. Няма нужда да я предпазваш от най-мрачните си мисли. Тя разбира! Не можеш да излъжеш жената Рак. Тя винаги ще разбере, когато нещо се върти в главата ти и не се чувстваш добре. По-добре сподели с нея, когато си готов. Тя няма да те съди, а ще те изслуша и ще направи всичко възможно да помогне. Никога няма да ти липсва домашен уют Жените Раци са естети и по отношение на домашния уют са истински магьосници. Няма значение дали апартаментът ви е от една малка стая или е красив мезонет, тя ще направи, така че да се чувствате добре в него. Семейството е всичко за жената Рак Тя ще се отнася с всеки член на семейството ти с уважение и ще дава цялата любов, на която е способна. Няма по-подходящ човек, който да заведеш на вечеря при родителите си.

Просто ще те разбира… за абсолютно всичко Сърцето на жената Рак ще вижда отвъд недостатъците ти, защото тя чудесно осъзнава, че самата тя има много от тях. Поради тази причина няма да те съди и единствената критика, която ще чуеш от нея, ще е градивна и за да ти помогне. Жената Рак винаги ще пази гърба ти и ще бъде на твоя страна. С нея можеш да си сигурен, че имаш до себе си партньор, заслужаващ доверието ти. Така че, ако си успял да спечелиш една от тези безценни дами, направи си услуга и не я пускай в никакъв случай!

Последвайте ни във фейсбук:

/https://www.facebook.com/Вестникар-100432005720082/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *