Какво прави мъжът Дева толкова неустоим.

Мъжът Дева е умен, спокоен, внимателен, благоразумен, понякога чак до досада. Той е надежден спътник, съпруг, любовник и приятел. Мъжът от зодия Дева, знае как да се адаптира, без да му е дискомфортно. Обикновено винаги разполага с пари.В живота мъжете Дева достигат определени висоти. Имат чувство за хумор. Грижовни са към приятелите, загадъчни към жените и винаги готови да се притекат на помощ за колегите.Мъжът Дева обича да готви. От негативните черти на характера му се открояват егоизъм и досада.

Как обича мъжът зодия Дева

Мъжът Дева няма намерение да сменя избраницата си. Любовта му гори с топъл пламък, който ще грее за жената в продължение на дълги години. Той е еднообразен, интелигентен и спокоен, както в живота, така и в любовта. Мъжът зодия Дева, избира жената за дълго време. Той е притежател и не търпи предателство. Може да живее, без да обича. Семейството за него е светилище, той се посвещава изцяло на дома и любимите хора. Обича и е верен. Харесва красиви, умни и многостранни жени.

Сексапил у мъжа Дева

Мъжът Дева обича да прави секс. Задължителното правило по този въпрос за него е чистотата и хигиената. Обича смелите партньорки, обича да експериментира, пада си по еротично бельо и всичко останало. Често е пристрастен към секса в Интернет.

Мъжът Дева се жени

Мъж Дева не е ревнив, но ако узнае за изневяра, може хладнокръвно да развали брака. Съпругите на мъжете от зодия Дева, дори не предполагат, колко са късметлии.

Източник:actualno.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *